Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik namjesta da ide u zatvor tako da kad ekonomija u RS se urusi bice da je zbog toga sto nije on tu da je spas. A zna da ce nakon par godina izaci iz zatvora kao mucenik srpskog naroda, tj. heroj. To ce mu dati jedno 20tak godina politickog zivota. Nesto slicno putu Fikreta Abdica.
Ako ste toliko ubijeđeni da baja neće omirisati prdekanu, pitam - zašto ste i vi, i on, i sav ostali FSB šljam (including Milanović) histerični i nervozni kao heroin boy bez dopa? :)
Kao sto Karadzic nije uhapse, Mladic i slicni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
predstava za javnost, niko nikad od vlasti nije nizasto odgovaro....a sve milioneri
Najbolji Advokat u celoj srbiji...njega su trebali bosnjaci platiti da izgura nesto za njih...
i sve ce to opet placati porezni obveznici, odnosno svi mi zajedno, a neka namjerna pravna zavrzlama ce oboriti slucaj, kao sto je bilo i do sada
Ovog Petronija treba priupitat; Nepostojeća kancelarija i turista , a formiraće se tim za odbranu i ba-ja će se odazvati zbog tužbe za neprovođenje odluka tee nepostojećee kancelarije i tog turistee .., 🤣🤣🤪...!!!
Goreg advokata medju chetaljima baja nije mogao naći. Ostaće i bez štapa i gaća a zatvor mu ne gine. To je moj stav☝️Pozdrav od ekipe Srbija bez nasilja.
Dodikov advokat isto neki diktator izgleda, baca na Lukashenka lol
Članak 203a (1) Službena osoba u instituciji BiH, FBiH, RS, Brčko distrikta BiH, ili u kantonu, gradu ili općini ili lokalnoj zajednici ili bilo kojem tijelu lokalne uprave i samouprave, ili odgovorna osoba koja ne primijeni, ne provede, ne izvrši ili na drugi način ne poštuje odluku visokog predstavnika za Bosnu i Hercegovinu, ili koja spriječi odnosno na drugi način omete primjenu, provođenje ili izvršenje takve odluke, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina."
Da ti Omara pošaljem napravit će ti nagodbu glava boli
Tragikomicno je da smo dosli u situaciju da se branimo od nasrtaja na drzavu.SDA ,Silajdzic i ostala bratija pojma nemaju o vodjenju drzave i dovedose nas godinama u poziciju palestinaca. I dalje naopako radimo umjesto svakodnnevnih sastanaka delegacija sa ZG i Beogradom.
Nismo mi nigdje ni otisli ni dosli.Mi smo tu od pamtivjeka i oduvjek su dolazili neki agresori i odlazili.Ti licno slobodno idi po misljenje gdje hoces.Vecina gradjana BiH zeli da odlucuju sami o svom zivotu.Selam!
Kad ce SIPA uhapsiti DoDICKa? Da vidimo kako ga Policija RSumske brani? Spremio sam Coktu i kokice!
Ahaaaa, uspjeh.. I na kraju doživotno na robiju.To vam je uspjeh. 🤣
Državo , do tebe je , ☝️
Kmeta iz sela Laktasi, poznatog pod nadimkom osnovac ponavljac i mr. Ronhill, poslati na dozivotnu robiju kao opomenu ostalim kvislinzima i kmetovima.
TROJKA (SDP, NiP, NS) sjeli na tron i odmah Petronijeviću ukinuli sve moguće zabrane a sve zbog svojih fotelja, Nikšić, Konaković i Forto.