Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi, kao nebeski narod kaslju ka nebu, jer smatraju da ce im \"nebeski\" srbi pridonijeti kisu. Jos jedan od drevnih srpskih obicaja ! Vise informacija na : www.nebeskinarod.com
Ovaj portal definitivno ima najgluplje citaoce... il\' barem samo oni komentarisu.
Ma ko da je bitno u sta ce puhat, pos\'o se odradio - Prospan i Nisita se fino izreklamirali, tezga se naplatila. Kakvo zdravlje djece i ti folovi!
Pa zar to nismo ucili nasu djecu jos od 1977???? To kazem jer me te godine mama naucila da tako kisem. U mojoj siroj poridici pravilo je bilo \"dlan kada zjevas, podklatica kada kises\". Znam da su djeca u mom naselju isto radila. Ovo sto su doktori naveli ispada koda su izmisljali toplu vodu.
najbolje bi bilo da kisu u tabane Cuj u podlakticu ojjj boze Pomozi Enjoy Bosnia and Herzegovina
I onda nek predje podlakticom preko nosa i nek se razmaze. Ma krasno!
jest vala, naucis dijete tako pa kad odraste krene akrobacije da pravi da bi jadan kihnuo, i na kraju se svima izvinjava, kaze ma ostala mi navika iz djetinjstva/.
djeco kisite u podlakticu...isto kao sto trebate trljaci oci laktom a ne prstima...