Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gle uvlačiguza što se islikaše !
nisu to sokovi, to je kisela voda....;)
Vidi sokova na stolu a sve se nema !
Posalji Messija na posudbu u Zelju!! Sezona u Prebijemte ligi bi mu jako koristila da otvrde, nesto mi lako pada jadnicak.
samo ne salji pare jerbo ovi ovdje sve pokradose...
bjezi od nas, jadan ne bio ...
Jesi nam ga šukno :( ono zao ti al samo sekundu, koji si ti lafac. Da nisi iz Bijeljine mozda? \"U Bijeljini mrtve bebe godinama bacane u šipražje i kontejnere\"
hmm, bas se pitam ko li je zigulio tvoje prabake, pa srbi su krvno blizi turcima, i zato ih bas ne vole!! c c c a u stvari ste braca! imate isti ciganski mentalitet.
Nitko ne voli b_alije...nekada mi vas bude žao nepismena b_alijska stoko..ali to traje samo sekundu :-)
Ma da, nisu ovo Bošnje, nego pot.ur.čad, taj kamočaji, fol predstavnik Srba ahahaha... Jadno!
Yebbo vladdu
mislim da su svi koji su bili u ovom gradu zasluzili ako nista tu plaketu kao pocasni gradjani ovog grada jer izgleda da svi koji nisu bili tu u rau i nevrijede nista drugo osim kao broj glasova na izborima...svi ostali imaju vece privilegije u ovom gradu od nas koji smo ostali ovdje...j.e.b.o. vam Juanu M. Tintor m.a.t.e.r. i servirao vam ga majkama svako jutro..GDJE SU RODITELJI POGINULE DJECE, GDJE SU NJIM PLAKETE, PARE, POSAO, GDJE SU MAJKE POGIUNULIH BORACA, GDJE SU STUDENTI STO PO BIROIMA GODINAMA GAZE SVOJ PONOS CEKAJUCI POSAO, GDJE SU SVI ONI INI KOJI SU TU A KAO DA NISU TU??? I OPET KAZEM J.E.B.O. VAM Juanu M. Tintor M.A.J.K.U.
Hala Madrid
ovo nisu bosnje vec komunjare Zlatkove maloumnice jedan....
Y E B E M O S V I M S R B I M A M A M E D R O LJ E A N A L N E