Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada cemo u ovoj nasoj jadnoj drzavi bosni i hercegovini uciti iz istih knjiga, govoriti istim jezikom ( hej i sada govorimo samo ga drugacije nazivamo) uciti istu geografiju, istoriju, imati zajednicke pisce, naucnike, sportase, heroje??????kada????????
Da mi je znati hoće li nacisti sa svih strana, do smrti pisati jedne te iste komentare i vječito čekati kad će se na portalima naći članak u kom se spominju ovi ili oni, da bi se oni kao kobci sjurili i počeli se takmičiti ko će veću bljuvotinu, uvredu i nebulozu ( što inače zdrav razum ne bi pomislio) napisati.
vjerovali ili ne u hnk/hnž djeca koja pohađaju nastavu na hrvatskom jeziku (osnovne škole) ne dobijaju svjedodžbe/svjedočanstva; nema nikakvog pisanog traga da su išli u školu; neke škole daju uvjerenja koja važe samo u hnk/hnž, dakle ništa .... i onda mi neko dođe i kaže "nacionalna grupa predmeta"; ... ŠKOLE U HNŽ (sa hrvatskim planom i programom) NE POSTOJE ..... samo se igraju škole
a ovo gore je ministar školstva, koje ne postoji i kulture, koja je davno bankrotirala ;-(
srpski jezik je nastao iz bosanskog, tacnije iz hercegovackog dijalekta ..
evo dokaz da srbi u federaciji imaju skolovanje na maternjem jeziku jel mozemo ocekivat da bosnjacka djeca u K Polju i K.Varosi dobiju nastavu na svom maternjem i nastavni plan iz federacije?
ovi Srbi su neuništivi..i bez obraza..zarete pobiju ljude...a poslije napišu spisak mrtvi i nestali veći nago što je bilo srba prije rata u tom mjestu..i još se bune..e ovo je fenomen
srbi ko srbi..bezvrijedne gnjide koje gmižu zemljom..sam Bog ih drži da vidi kakvo zlo može napravit stoka
ljiljan..jeli ko ovi isilovci ili kako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)