Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo ovim mladim ljudima! a cuj jel smrde noge hahaha
vidi nejri glave HAHAHHAHAHAHAH
jel ovo adiju smrde noge u kesama pa ih je odlucio skunuti? ovako je jos ofirniji isp\'o :)
Prvo da se bezuslovno zahvalim ovoj djecici jer sam i ja mama jednog osmogodisnjaka koji pohadja skolu Mjedenica.Ali ovim komentarom zelim da promjenim svijest kod ljudi svih generacija o ovoj nasoj djeci.Bitii dijete sa posebnim potrebama nije uvijek jednako biti osoba u socijalnoj potrebi.Mom djecaku i drugim njegovim drugarima je znacajnije da recimo djeca iz ovih skola koja su provodila ovu akciju, posjete ove nase skolice i udruzenja i pokusaju ih upoznati i razumjeti kroz druzenje i igru.Tako mozemo smanjiti diskriminaciju ove socijalne skupine stanovnistva i frustraciju i kod nas roditelja i nase djece zato sto smo na neki nacin drugaciji od tipicne djece i tipicnih roditelja.Vase vrijeme,polovne igracke didaktickog karaktera,bojice mnogo bi nam vise znacile. Takođe,zelim vas pozvati da stanete u redove svojih vrsnjaka i da nam pomognete u borbi za apdejt specijalnog školskog sisteme kako bi ova djecica koliko toliko bila osposobljena za samostalno vođenje života. P.Nađa
Hvala Vam svima koji ste se odazvali, i po kolicini slatkisa koje smo prikupili, cini se da je bilo - jedno dijete 100 slatkisa! :) Jos jednom hvala!
Sve pohvale za ovu djecu , lijep gest...
Svaka vam cast mladi ljudi!