Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budalaština. Nisu ucenici krivi!!!
u školu bosna sema ide 90% tatinih sinova koji su glupi ko točak pa ovdje ne mogu pasti a ide i 10 posto djece genija iz porodica sa slabijim materijalnim primanjima koja po takmičenjima osvajaju prva mjesta, ne samo našim nego i europskim i svjetskim. Ne dopustimo da takva djeca budu zapostavljena zbog ovih prethodno navedenih
@Baznian25 kreten je onaj koji te napravio. Ja ti kažem zbog čega narod misli, a ta škola nije navodno nego jeste pod gulenovoj vlasti i nedavno je bilo dosta problema oko te škole i svega. A ta djeca koja su nadarena ne trebaju da idu u te škole gdje se po nekoliko hiljada plaća školarina već u obične škole gdje ih ne mogu zakinuti i gdje im ne mogu praviti probleme. Roditelji se zalete pa onda upisuju i na Burch i ostale na faks nakon srednje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupost zaista nema granica. Dokaz koliko SDA kontroliše sistem u svim njegovim porama. Zaista zabrinjevajuče. Kada jednom narodu nadolazi kraj, nije kod Boga nužno da ga uništi prirodnim katasrofama niti ratnim razaranjima, naprotiv postoji razumna pretpostavka da narodi prežive kataklizme. Ali ono što niti i jedan narod nikada nije prežio je okretanje leđa istini, moralu, znanost, civilizaciji. Zaist nacionalizam kao i svaki oblik izma guši zdrav razum.
Banana drzava ...nece oni naucnike i intelektualce nego krezave seljake da motaju duhan i glasaju za njih
popiso se bakir opet na drzavu
kuje turkofilne saginju se Erdoganu i omalovažavaju sinove Bosne
Bakire namaži pakaš pa zovni prdogana da se posluže. Nemojte nas j**avati.
Ne mogu da vjerujem da se ovakve stvari dešavaju, pa taman da ne idu ni u kakvu školu imaju pravo na nagrade za znanje koje su pokazali.
okacite macku o rep ili beskurac sto bi moja nana rekla
btw. Vijest rame uz rame ovoj je da je Bakir bio u posjeti kod Erdogana, a rezultati posjete vide se na ovoj temi. Otisao covjek po svoje misljenje..
Bosna Sema,jako opasna organizacija.Sistem je da ponude pune stipendije najboljoj djeci u nasim BIH skolama. U koledzu ta djeca ne idu sa ostalom djecom u razred,nego se posebno radi sa njima i oni samo vjezbaju,uce ne dizu glave.MARKETING djeca.Dalje ih salju na tamicenja i oni osvajaju nagrade i onda svi govore,jao kako je to dobra skola itd.Ostala djeca placaju i nista ne uce,niti sta znaju,jer su oni nebitni,bitni su samo bogati roditelji koji se muzu kao krave.Licemjeri i strasno opasni.
sve rade smisljeno i polako.U Turskoj su djelovali 50 godina,po cijelom svijetu su se rasirili na isti fazon.Mislim da imaju veliku vezu sa Masonima,jer masoni su na ovaj nacin usli medju muslimanski svijet.Znaci nije teorija zavjere,vjerujete,sve su se kockice slozile.Gulena Amerika nikada nece isporuciti,jer radi ono sto oni zele.
@Baznian25 meni ispran mozak,?a ti pises gluposti ,jer ne poznajes materiju.Ti si Gulenovac izjasnio si se,a njima su mozgovi isprani ,to je vec poznato.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Glasali ste i izglasali, eto vam ga na..
Hvala svima koji ste glasali za SDA...idioti jedni !!!
nije uredu, momak je zaslužio svojim znanjem i trudom, SDA iz kiksa u kiks, nije uredu dirati djete
Ici iz ove drzave ako treba nikad se ni ne vratiti, toliko boljih mjesta, prilika i srece za zivot van bosne
I dalje se ne priznaju paradžemati.
A ni paramedrese.
Ne'mre kad sultan kaze 😂