Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
borite se Tuzlaci, da smo pametni svi bi ustali i borili se za svoja prava, sta banda radi jadnom narodu ... svi su isti ....
Eto vam vaseg Jasmina, yebo vas on. Bili ste prvi kad je trebalo glasati za njega, sad placite kad volite uciti na tezi nacin. I da se razumijemo pisem ovo iz Tuzle, grada sa 50% nezaposlenosti u kojem cvatu fontane dok sport nestaje, u kojem korupcija odredjuje zivis li ili umires, u kojem Jasminovi i njegovi podmukli saradnici drze sve bitno (citaj: profitabilno) pod svojim nadzorom dok Tuzlaci pijuckaju kaficu od marku i naricu nad svojom tuznom sudbinom. Svakome prema zasluzi pa tako i vama, dragi moji "gradjani" Tuzle.
Skola ima dovoljan broj ucenika i ima sve uvjete za odrzavanje nastave u dvije smjene.Odnos ucenika i nastavnog kadra je odlican. KOME TREBA OVA SKOLA- prodekanu fakulteta dramske umjetnosti prof. Vukadinovicu SUPRUGU ministrice, a i nacelniku ce se ispuniti dugogodisnja zelja da se docepa doma armije. Toliko o racionalizaciji struje, grijanja itd. Za FRODA: Svoje dijete salji i na mjesec a nasu pusti da idu tamo gdje im je najbolje. U MIRU SMO, ne u rat, samo da te podsjetim
stace nam s.kola nama treba kram lopata i metla nismo drugo ni zasluzili bog nas ukleo odkad nam pradjedovi prodase vjeru za veceru
znanje je moć.
naravno da smo izabrali.jos ako bog da da istjeramo iz kantona ove seljacice sto ih je sda navukla za ovo 17 godina i bit ce extra.bit ce tesko ali uspjet cemo.vi ste kao oni krpelji .zavucete se i vrlo vas je tesko odstraniti ali polako. autobu si i autobusi vas dovlace na poso u tuzlu svako jutro .nijedno tuzlansko uho se nemoze zaposliti od vas.gamizete do 16 00 po carsiji svaki dan pa opet nazad u selendre.
soson ;iz kog si ti plemena???ciji si to reprezent?? ovih sto su nam na vlasti bili 20 godina???
ne znam koliko si star ali vjerovatno nisi zapamtio os vic koja je postojala i prije rata tako da nemoj da lupas bez veze a sto se tice zatvaranja i racionalizacije .slazem se 100%.zasto bacati novac na struju,grijanje itd itd na nesto sto radi sa pola kapaciteta.
DSP LOPOVI IZ VLADE PRONAŠLI NAČIN DA PREKO DJECE SAČUVAJU PARE IZ BUDŽETA ZA SEBE !!! NIKADA VIŠE ZA SDP ŠOŠONE !!!
Samo ću reći SDP. Tuzlaci izabrali ste :D Žao mi je te djece ona nisu kriva nista, to je do njihovih roditelja koji su birali.
Dakle glupost živa. Djeca neće ostati bez školovanja što je sigurno, ali eto, bore se ovi nastavnici za svoje poslove, jer ako im ukinu školu valja na biro... U tom grmu leži zeko. Djeca su samo sredstvo preko kojeg se postiže cilj. A kao što svi znamo CILJ opravdava SREDSTVO. A pošto djece ionako je sve manje i manje u osnovnim školama, vrijeme je da se neke škole zatvore. Neko mora biti prvi ne? Između ostalog, tek toliko da se zna, da sam ja za vrijeme rata (pod granatama) svaki dan pješačio po 3 kilometra u jednom smjeru do škole pa nisam kukao ni ja ni moji roditelji. A ovi kukaju na sav glas zbog 200 metara....
to hoce crveni kmeri sdp da obezbjede svoju rodbinu koju si zaposlili po sudovima.
Tu osnovna škola nikada nije ni trebala da "postoji". O.Š. Jala je nastala tako što se studentima filozofskog fakulteta omogućilo da se malo igraju "učitelja, nastavnika i profesora" ,tj. praksaju na djeci u prostorijama univerziteta Tuzlanskog. S vremenom ta "praksa" je izrodila tu istu "O.Š Jala".... faktički studenti koji su tu radili "praksu" su se još prije rata samo "uhljebili". Ta škola nema ni minimum minimuma da bi je okarakterisali kao "osnovnu školu". A između ostalog u NEPOSREDNOJ blizini te škole postoje još 2 osnovne škole - Novi Grad i Centar koje imaju sve uvjete za održavanje normalne nastave. Djeca sa stupina ,zlokovca samo treba da pređu preko ceste i mosta (cca 150 metara) i eto ih u školi Novi Grad. Djeca sa Kule samo pređu raskrsnicu kod doma penzionerai mup-a (cca 200 metara) i eto ih u školi Centar. A pored škole Centar eto tu je odmah i KŠC sa svojom osnovnom školom..
Pa naravno da je treba zatvoriti ako nema dovoljan broj ucenika,i u samom tom gradskom podrucju nalaze se jos i skole Novi Grad i Centar koje takodje imaju smanjen broj ucenika a dovoljan kapacitet ,ne znam zasto toliko frke oko stvari koja je sasvim normalna .
reketaska sdp i kriminalna sbb ne misle na gradjane, oni rade za one koji im daju vise...
pozatvarajte te skole sta ce vam, ali zato bi trebalo otviriti 20-30 kladionica da djeci nebude dosadno
Znanje je ogromna moć, i treba ga iskoristiti !!!