Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta, koja frka... skola u Dobrosevicima u Sarajevu mnooogo duze nema salu i ucenici takodjer rade po hodnicima casove tjelesnog, kao da su jedini sa tim problemom..
izgradjena 2008... proslo 8 godina.. pa u kojoj smo godini???
Ovo je 21vi vijek papci,hej treba ici naprijed a ne tapkati u mjestu...djeca su u pravu...
O.Š Behaudin Selmanovic u Sarajevu nema salu vec 67 godina. Desetine generacija tjelesni radili na igralisu, skolskom holu. Evo napokon su je poceli praviti, a ne sjecam se da je ikad spomenuto da nema salu i da je VELIKI problem i ako je u tu skolu islo nekoliko naselja. Brijesce, Rajlovac, Reljevo, Sokolje, Zabrdje, Dobrosevici (jedno vrijeme). Cak 1700 ucenika je islo u tu skolu bez sale, sa 12 ucionica. Svaki razred je imao 40-45 ucenika. Kad sve saberes. Vama je dzenet skola.
ni mi nismo imali salu, ali smo uvjek jedva cekali da kisa pocne padat. tada bi doso profesor i reko nema tjelesnog, a onda bi nam dao loptu i mi igrali, a po kisi najsladje :D
Milostinja ce nas unistiti.
Ovi ce dobiti dvoranu, zato sto su iz Tuzle, zato sto su grad, a mnoge seoske skole nemaju ni poligona. Konkretno moja skola u Brijesnici Velikoj je ostala bez poligona zato sto se na njemu pocela praviti dvorana, prije 4-5 godina, danas se ta dvorana oprema od izbora do izbora i prestavlja opasnost jer njena unutrasnjost nije uredjenja i nije moguce organizovati nastavu u njoj
cekali da japan i dvoranu napravi ccc joj koje smo mi uslje ccc i mi cemo nekom nesto pricat da je ovaki onaki a ebenu dvoranu malu ne mozemo sami napravit,sve sadaku neku cekamo.