Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna djeca sa ovim našim mudonjama na sve tri strane. Fuj...M**me vam se na**em stoko nacionalisticka....Dabogda vam se sve u kuci osušilo....osim veša.
kakve diplome sa hrvatskim grbom?? dal vi mene zezate? znaci samo bosnjaci ce dobijat diplome sa bosanskim grbom(nametnutim) koji zapravo oznacava sva 3 naroda, prema tome sta hrvati hoce poseban grb kad vec ovaj drzavi obuhvata i njih?? onda bi ova bosnjacka djeca trebala trazit da dobiju diplome sa ljiljanima.
Pa ljiljani se i trebaju samo priznati.
Najbolje bi bilo da mi usvojimo mjesec i zvjezdu, onda bi nas molili da vratimo ljiljane
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
tako je, učenici! pošaljite u 3 pm i roditelje, i komšije, i svu širu familiju... koji su glasali '90 za Aliju-Alju, Radovana-Rašu i Stjepana-Pepija, pa vam indirektno napravili ovo danas... k'o rođenoj djeci!
I djeca vide da od "koalicije za istoriju" nema hajra! A i stubovi bošnjaštva od nikakve japije, a hrvatski direk natruhnuo!
Divim se ovoj djeci. Respekt!
@mirabel U šta si ti te godine sprdio kad su djeca pametnija od tebe
Eh ... neki me rahatluk obuzeo od ovog clanka. Bas nesto kontam mozda ima nade da se vratim u penziji da zivim u Bazniji ako ovako nastavi :.... ;D
Ima nade za normalne ljude.....
Nista, ukinut im Bosanski, Srpski i Hrvatski iz skolstva (nek ih uce kod kuce ili u vjerskim instutucijama) a uvest im Engleski, Njemacki, Spanski (i eventualno Turski radi serija). Tako se rijesava problem i Srebrenice, i Jajca ali i ostatka drzave.
Jajcanske poturice se moraju vratiti krscanskoj vjeri.
A ti se vrati u p.m. odakle nisi trebao ni izlaziti
vjerujem u zajednicku nam drzavu, i djeco draga nedajte jer ste vi jarani a ne neprijatelji, koji ce u buducnosti da zajedno djelite dobro i zivotne probleme koje zivot nudi. nedajte!!!
Već dvadeset godina, od prestanka rata, u Jajcu se, u obje srednje škole ( toliko ih i ima ), nastava izvodi po hrvatskom Nastavnom planu i programu, a svi učenici ( čak i bošnjački, koji čine više od 60% učenika) dobijaju svjedočanstva sa grbom Herceg-Bosne! Nažalost, određeni dio Bošnjaka u Jajcu to bezuslovno prihvata, i sada se još i bune zbog osnivanja srednje škole po bosanskom planu i programu! Nevjerovatno!
Bravo, jedini komentar nekoga ko razumije situaciju. Vecina ostalih komentatora pojma nema o situaciji u Jajcu, a nesto bi komentarisali. Zasto se ne bune ucenici hrvatske nacionalnosti u Busovaci, Vitezu itd i kazu da nece podjele, da zele zajedno? Tamo im ne odgovara, a u Jajcu mogu zato sto je ok imati sahovnice za bosnjacke ucenike, da je ok hrvatski Npp, da je vjerovatno vecina profesora hrvatske nacionalnosti, a vecina ucenika Bosnjaci, da skolom ravna ravnatelj itd.
Cekaj nije vam smetao grb HZBH kad smo oslobodili Jajce...
Clanak i komentari su slika i prilika BH drustva. Jebenog Frankensteina su majmuni kreirali u Daytonu!
SDA uništava Bosnu, u to smo se uvjerili. Svi iftari vam neće pomoći da dobijete podršku, džamije su prazne, čuvajte se
Djecu treba podijeliti u zasebne škole ili dvije škole pod jednim krovom. pa neka svatko nastavu pohađa na svom jeziku. Nema smisla na umjetan način stvarati nekakvo novo bratstvo i jedinstvo, kad je taj projekat već odavno propao. Treba shvatiti da se mi jednostavno ne volimo niti podnosimo, ali smo trenutno prisiljeni živjeti jedni pored drugih...
@zaboravan PatriJoto i multietniĆaru, možda sam nešto slagao?
@Klixan Otkud znas da nas Stipe nije taj sa brda?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
vidis li mostar kako se zivi skupa
Nazalost Mostar je ogledalo danasnje BiH, i znak da nemozemo zajedno zivjeti... mislim mozemo al da je drugacije uredjena drzava ili skroz ukinutu entitete, ili podjela na 3 kantona, ovo ovako ne ide...
sloga ucenika u SBK daje nadu da za ovu nasu jednu i jedinu BiH ima nade i svijetle buducnosti bez podjela i enditeta pa makar se to desilo i za 50 godina