Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje dvije škole pod jednim krovom nego dvije škole bez krova.
Hrvatska djeca u Jajcu uče plan i program Republike Hrvatske, da ne govorim da se u tom gradu proslavlja dan herceg bosne.
Kakva je ovo glupost? Odrekli smo se ljiljana radi ove žuto-plave zastave. Ispade ova "novokomponovana zajednička zastava" prestavlja samo Bošnjake??
pa, jedino je Boshnjaci gotive. Srbi i Hrvati je nikad ne istichu (vartu), osim ako ono bash, bash moraju... tako ti je. Zhali bozhe shto ljiljani nisu ostali, prelijepa zastava
Tako je!!! Sve pohvale za ove mlade ljude koji neće da sa opet kolju između sebe i koji ne dozvoljavaju da prošlost njihovih naroda vlada budućnostima novih generacija tih istih. Uz vas sam 100%!!!
Eto za kakvu se državu hrvati bore: isključivo hrvatsku, fašističku, ustašku, aparthejdnu.........ne treba pedokatoličkoj paščadi dati ni nokat prava dok se ovako ponašaju....da je Bošnjaka 10%, a pedokatoličke paščadi 50%, mi ne bi smjeli reć da smo muslimani, a kamoli Bošnjaci, a kamoli da djeci u Livnu ajemo svjedočanstva sa Ljiljanima,..yebem vam familije usrane pedokatoličke hrvatske.
SMRT zločinckoj izdrkotini hzhbUZP-NDH i svim Hrvatima, hrvaticama i prljavoj hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
https://www.youtube.com/watch?v=XWRSoMBL82M Za ovakvu državu bi se ti borio ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
vi bosnje se morate odvec ove bosanske neprimjecene zastave...a o jeziku i kulturi da negovorim a vi ste ucili i pricali srpsko-hrvatski a sad hocete bosnjacki neki....
Kad budete drzali zastavu sa ljiljanima onda mozda i bude nesto od ovoga. Sve do tad prdite u prazno.
kakim na sve tri a pogotovo se naserrem na zutu
Svaka vama čast, da ne budete glupi kao roditelji. Jer je rat samo donio seljacima pare i kuće preko leđa mrtvih ljudi. A ti isti ljudi i dan danas bacaju kost među ljude.
Svaka čast djeco, mali korak za vas, veliki za BiH!
Djeca pametnija od roditelja. Bravo djeco.
Moze super ideja ....nastava za sve po bosanskom programu jer zive u BiH.
Kada ove slike vidim u Srbiji ili u Hrvatskoj onda moze i u Jajcu.Ne moze se u suverenoj drzavi uciti po programu susjednih zemalja.To je vrsta agresije .A i mahanje zastavama susjednih zemalja ....moze ako cemo mahati BiH zastavama po Hrvatskoj i po Srbiji u svim skolama gdje bosnjacka djeca pohadjaju skolu i zahtijevati program na bosanskom jeziku .Moze li ?
Svaka cast mladima! Pustite ovu traumatizovanu staru generaciju da zive u mrznji, a vi mladi samo naprijed!
Prodajem luk moze zamjena za rakiju
Samo Bosna ko hebe za Hrvatsku !