Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca njihova pa niju rucali zajedno sa djecom iz vrtica sarajeva !
treba ovoga vise. nije nekozahmetno ulaganje a ucinak veliki
sto ti je bosnjo.. uzeli pare za janjetinu,a klincima uvalili cevape.
konacno jedna lijepa vijest...
Neka strane omladine neka uzivaju kad vec nasih pola blage veze nema o normalnom haha
Jao mati moja mila pa nije valjda ono u crkvi pravoslavnoj Bozijoj kuci nacionalna zastava slika 9. Pa to samo moze srpska pravoslavna crkva. Sramotno je postavljati nacionalne simbole u kucu Boziju gdje se mole svi bez obzira na naciju. To jos nigdje nisam vidio.
*ebo te vi srbi ne mozete bez turaka pa makar se radilo o "bajraku"
@topolac Bozija kuca bilo da je crkva ili džamija ili sinagoga nema nacionalni predznak niti crkva moze biti srpska iskljucivo, a nacionalnim simbolima nije mjesto u takvim objektima osim ako njeni popovi nisu boleni od mrznje kao sto je poznato sa SPC. Ali džaba je zadojenom to objasnjavati kad ti ne vidis dalje od ociju i zivis u svojoj mrznji. Ja ljude dijelim na dobre i lose tako da cu ipak ostati ovdje iako bi ti bio sretan da sam poput tebe ali mene nisu tako odgojili zaqdojeni. Kontas? Kontas ti tuki moj.
jadna him majka, kad kometare sa klixa ture u google prevedioc...
Ćevapi, priroda i skijanje....kako samo raznolika i bogata kulturna i turistička ponuda naše zemlje :))
e moja budalo... bosna ti ima koliko hoces znamenitosti samo ti je znas. pocni od stecaka pa do zoi-a.
@start Ima, ima budalo moja Bosna i Hercegovina (ime države se inače piše velikim slovom :) znamenitosti i zanimljivosti itekako, samo što mi to sami ne znamo prepoznati i cijeniti, a o promociji i brendiranju da i ne govorim, pa kako onda očekivati da turistima ili gostima iz inostranstva možemo ponuditi bilo šta više od ćevapa, prirode i skijanja, kad smo sve drugo zapustili, zatvorili, uništili, zagadili smećem i ***nijama ili opljačkali?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto nisu dosli jaja kad se kuhaju sta se po cevapima muhaju
Shvatio sam tvoj nick, zelio si da budes maksimalno ironican?
ja ne kontam,ocam