Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Partijske glavešine ne daju novce ovoj djeci, pobjednici federalnog i državnog takmičenja nisu dobili ni pfeninga. Al zato će se zahvatiti u budžet da se finansiraju raznorazne partijske NVO i firme.
Dan prepun super vijesti, nasa djecica osvajaju znanjem, komsije istocno zlatni u tenisu, komsije lijevo srebro u fudbalu... bravo mi, svi!
bravo kobe
Nine za djecu nahuka,trehbaju se vjeri ohkrenut pa onda ,sve polahko.
Nine za djecu nahuka,trehbaju se vjeri ohkrenut pa onda ,sve polahko.
ponos srpske republike i bih
E, ovo je vijest! Bravo! :)
cestitke za buduce drzavljanje Njemacke
bravo djecice....ambasadori nasi jedini pravi :)
Svaka čast svima pojedinačno. Na žalost, ni ovdje nas ne predstavljaju isključivo najbolji već samo po nacionalnom ključu i dalje 2+2+2... Tužno
gdje ti ovdje vidis 2+2+2?
@Iznogoud za početak pogledaj imena, onda ako ti je neko ime sumnjivo ispitaj pravilnik... takmičio sam se svojevremeno
Blago se Njemackoj, Austriji, Svicarskoj, Americi