Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi skolski objekat koji se gradi nakon rata? S tim da se i u ratu nije gradilo vec samo rusilo, a i 90' i 91' nije bilo otvaranja novih skola, ispada da ce grad Zenica prvu skolu obnoviti u 30 godina.ne znam kako ove gradske vlasti nije stid. Cak dobivaju donaciju od UNDP-a! Pa rat je vec 25 godina zavrsen. Stvarno ste jadni.
Poce ce graditi do izbora a onda stati kao i brze ceste i slicno
ceka se da plafon padne djeci na glavu da bi renovirali skolu... pa u najvecim vukojebinama indije gdje hodaju bosi i goli i prave od glodara svetce imaju vise briznosti o ovim stvarima... jumanji, welcome to bosnia