Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca su prelijepa i budućnost ove zemlje zato učite ih lijepim stvarima i nadajte da budu naivni. Postuj tudje al nedaj na svoje.
Hahahahahahahaha
Ne treba dozvoliti djeci da budu blizu muslimančića jer Musliman nije vjeroispovjest Musliman je dijagnoza
Svi iste nacije i vjere , a slave ljepotu različitosti ! I stavili jednu romkinju kojoj inače ne pada na pamet da bude različita na takav način ! Nek slave malo Božić ako hoće da znaju šta je različitost. I u lašvanskoj dolini Bajram, tako mi svega ! NAMA STE NAŠLU POOTURAT UBLEHE SDA I HDZa PREKO DJEČIJIH LEĐA !