Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mile vidis li jadan gdje ti je mjesto da sam na tvom mjestu ja bih sam u zatvor otiso imaljudi da se sprdaju s tobom narednih 10 godina i stobom i vucicem i sa ona dva travestita(cvijanovic-brnabic)
@filozof07, čestitke rajaku. Ovo je prvi veliki poraz nakon dugo vremena kriminalno-šovinističkog režima Milorada Dodika.
Rudo izgleda manje zatucano od Banja Luke
Koga briga za to selo
Dolazi nam iz guze u glavu,...Bravo
Da li se je ovo srbskii narod počeo buditi iz vjekovnig mitomanskog sna ili je u pitanju samo obračun u kojem obično gube bitke?
Rajak je dobio Dodu ali ce ovaj zvat Seselja da ga urazumi makar mu morao dat cin vojvode pa ce biti vojvoda Rajak Rudonja
Boljeg nema a goreg necemo naci .....Izbori u Srbiji
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Pozdrav Bosno , Ovaj nebi trebao par godina da upali svoje auto.
Čestitke načelniku na hrabrosti a prije svega njegovim Ruđanima, veliko BRAVO!
Sretna pobjeda i vama i gradjanima Rudog, jer se niste ponizili i prihvatili neku ponudu da se prodate Miletu kao oni nacelnici Doboja i Sokoca, a i oni mizerasi kao Cavic i Krsmanovic je ispod casti i obraza.
DODIK PUSIO.A
mile suspenzovan si
mile zovi putina da intervenise ahhaaaaahahhhhhaaaaaaaaaahhhaaa,primu rudu seljacino,hahahahahahahaaaaahhhhaaaaahhh
prvi poraz i u pravo vrijeme u bosni protiv ratno huskacke lopovske tj fasisticke politike koja se vodi od strane zaostalih fasista u srbiji i bosni
Isto kao i u Lukavcu. Ko ce sad platit ovaj trosak.
Predlažem os sutra da se gradu promjeni ine u rajakovo rudo