Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj djed, prva civilna žrtva rata. Ubijen od strane komšije srbina 15.05.1992. Suđeno mu ali nije osuđen. Taj čovjek danas živi u Doboju i slobodan je dok mog djeda nema.
Rahmet mu duši, a teško li se tom četniku
Veliki rahmet tvome djedu,...a njega da stigne kazna kad tad
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ja se samo pitam da li je naša nezavisnost, ovakva nezavisnost bila vrijedna onolikih žrtava? Toliko je naroda izginulo, toliko je bilo zločina, toliko je vojnika sve tri strane izginulo na bojnom polju; svi ti silni logori, razaranja, silovanja, klanja, na koncu genocid. Tolika etnička čišćenja, unesrećeni narod za ovo što danas imamo?
Referendum ili ne, Velika Srbija je sve isplanirala jos mnogo ranije. Da nije bilo Alije i hrabrih Bosansko Hercegovackih sinova Velika Srbija bi nas progutala i danas nas nebi ni bilo niti BIH niti Bosnjaka niti zastava koje se vijore od Sarajeva i Mostara.
I opet srbi sranja prave,pa dokle vise de jednom svatite da ne mozete tako stoko jedna...
Koji mućak komentar. Hahaha, nikad se BiH neće raspasti, a ova podvala od komentara nek ti posluži kao podguznjak da ugrije to tvoje bijedno dupe.
@Mostarac22 mislim na ovaj prvi od @brkota
Koja crna sloboda, koji crni pobjednici. Srbija je u potpunosti zido-kolonija. Vecina politicara u Bosni su zido-sluge. Dodik prvi. Cak mu vilu u BG "rentaju" zidovi. Covic drugi. Sve kladionice u svijetu su u vlasnistvu zidova. Bakir treci. Potpuno pod kontrolom zido-cionista iz Londona. Tako su uvijek radili "investirajuci" u sve strane. PODJELI-OSVOJI-UNISTI. Glodjete se za mrvice a uskoro ce te i bez njih ostati.
Bas tako. Ali Srbi su se borili koliko toliko da ostanu samostalni, ali zapadni borci za demokratiju su uspjeli da okupiraju Ove prostore za zapadnog okupatora, sad smo svi pod okupacijom, svi smo u vlastnistvu drugih.
gdje god su u potrebi cirilica i ostale hijeroglife tu vlada zaostalost i nema napretka
nikad bilo niti ce biti, samo latinica u Bosni ima buducnost
Da smo mi Bošnjaci imali više HEROJA poput rahmetli CACE, bilo bi manje žrtava... Vlahadija najbolje razumije samo jezik sile.. Ono kad im Caco herojski naredio da skaču sa stijena, a onda skokove ocjenjivao... CACO HEROJU! IDOLU! SULTANU!!!
Zene i djecu, strašan heroj, glupan ko i ti
Знаш како балинчад подмазују оружје ? Пааа....олоје рутер да интернет не штопа.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Išli u neustavni referendum i on se čudi što se desiloto što se desilo. Srbi su samo branili Ustav Republike BiH koji su naši muslimani i Hrvati prekršili.
Vukovar je druga tema, zalud spinuješ
Treba trazit da se federacija odcijepi od rs ko im hebe mamu cetaljsku
pa nije federacija u rs-u,da se odcijepi od rs-a
@zigzigo pametaru jest u zajednici entiteta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta kaže Rade pripadnik VRS-a zarobljen u Bihaću? Kae: "Ja sam pripadnik radnog voda"... Yes yes... radni vod na PAM-u... Srećom tu su bili braća arapi da ga skrate za tintaru, jel kakve su Bošnje merhametli, oni bi ga još nahranili i poslali nazad na PAM da "radi" na njemu...
Ako kaze muslimani i cigani,red je da kaze i pravoslavci i katolici..
OJJJJJJJJJJ OJJJJJJJJJJ OJJJJJJJJJJJJJJ ĐIKANIJO OJJJJJJJJJJJJ !!! Pa vidi vi ubiste taksistu, na nelegalnoj barikati, samo zato što je vozio automobil i putnike u njemu? A KMEČITE KAD SU PONOSNI BOŠNJACI SKENANJALI ONOG VAŠEG ĐIKANA ŠTO JE KO FOL NA SVADBI MAHAO ČETNIČKOM ZASTAVOM, IZ ČIJIH KOLA JE TREŠTALA MUZIKA OD TOPOLE DO TOPOLE I ŠTO JE NOSIO ŠUBARU SA KOKAROM? E ĆELO HEROJU RUKA TI SE POZLATILA I PIŠTOLJ IZ KOJEG SI OPALIO ĐIKANA SMRDLJIVOG!
Srbi su poznati kao mutikaše i lažovi, više puta su se u tome dokazali, a najpoznatiji srpski lažov, ujedno i njihov mentor je Dobrica Ćosić
Zahvalite Aliji za referendum koji je bio potpuna protivustavan...protiv volje jednog naroda....(a i hrvatima to nikad nije bio cilj)..to ste kasnije mogli videti... Aliju su vam nasankali Ameri..... a sad lajte do mile volje....
izradili ih ameri ka bugarin curku
Bez Hrvata ne bi ni bilo nezavisne BiH ,kao i jednog dijela bosanskih Srba..64% je bilo za neovisnost!