Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al\' ce biti halal mesa za turad u federaciji!
Ovo je stvarno odvratno...
Groteskno! Ako se tako odnosimo prema neduznim zivotinjama, nije ni cudo sto nam je drustvo dno dna. Za ove \"ljude\" koji su sposobni tako nesto izvesti, nemam rijeci.
SVAKA CAST STO STE NAPISALI BOSANSKI BROD ! BOSANSKI BROD ! BOSANSKI BROD ! BOSANSKI BROD ! NEKA SELJAK DODIK GA ZOVE STA HOCE, ON JE STRANAC U BOSNI. DODIK NIJE DRZAVLJAN BOSNE I HERZEGOVINE I TO STO ON GOVORI DRZAVLJANE NASE ZEMLJE NETREBA DA INTERESUJE. MI BOSANCI CE MO GA ZAUVJEK ZVATI BOSANSKI BROD. ON JE BROD U BOSNI, ON JE BOSANSKI BROD !!!
Mislite u BRODU!?
pa zar sve okrećete na primitivizam i nacionalizam?
@Pipo, suti rodjo, da ne primis injekciju.
STRASNO...NEMAM RIJEČI
Stoka primitivna. Sad nema Bosnjaka i Hrvata pa se izivljavaju na zivotinjama. Iz ovog texta mozemo zakljuciti da ih nisu pobili injekcijama kako se to radi sa psima lutalicama u civilizovanom svijetu nego su ih \"istjerali van grada da ne uznemiravaju gradjane\" i onda kalasnjikov, kama, zolja ili sta im se vec naslo pri ruci. Mada, ni ovdje kod nas bagra ne postupa puno bolje sa zivotinjama. Kakvih se ljudi okotilo na ovoj planeti, psi su sto puta bolja i plemenitija bica.
NOVI GENOCID BOSANSKIH SRBA
ovo srbi nemaju hrane pa jedu pse??? tako je to kad glasate ta dodicka hahha
nije dodik pas..ne vrijedjaj rasu..dodik je brabac
ne redi se ovo ovako, nego se kastriraju zenke, tako d anema razmnozavanja, a oni ce nestati ubrzo niti se trebalo dopustiti da bude toliko lutalica na ulicama da bi shvatili problem...
REIS CERIC JE NAJVECI DZUKAC
Jeli bio izmedju njih i dodik????????????????