Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod NEma novaca za plin jer je BHgas digao cijene istog u nebesa...s\'toga je narod prinuđen koristiti alternativna goriva UGALJ i DRVA...meni mjesecno dođe 300KM plina (centralno grijanje, 1 sprat grijem) zato sam primoran iduce godine preci na DRVA ili UGALJ...
Kakva bi to osnovna skola mogla pomoci nasoj svijesti? Kada u njoj predaju ucitelji koji poticu iz po tom pitanju neobrazovanih familija.Kod nas je neophodna potpuna edukacija pocevsi od porodilista pa do mrtvacnice.Mi smo kao i veliki dio Balkana ogromna ekoloska mrlja na ovoj planeti.Nama je izgleda svima kisla GLOOOVA!!!!!!
nemaju svi ljudi para ko ovi politicari pa da se griju na plin i da placaju racun po 300 KM, zato drva i ugalj, a zrak neka ciste politicari !!!
magla je prirodan dogadjaj koji bi se desio sa ili bez auta i lozenja. magla nije od jucer ili od poslije rata. pa cudo onda svi prije rata nisu pocrkali kada su toplane radile na loz ulje, kada je svaka kuca lozila ugalj, kada je bila hrpa industrije i dimnjaka.
rodio vas tito pametne... vidi kako vas je filtracija mozga i priznato pranje mozga edukovalo ispod bivseg sistema..... kad tvrdoglavost priznate to je pola puta ka unaprijed.
Aj boze dragi!! DA je boze nama najveći problem malo smoga u zraku :(
nije problem u tome sto se lozi... nago je problem sta se lozi... znali neko gdje se spaljuju stari lijekovi sta mislite... zbog toga se oni plase da se narod ne potruje....
Dakle, stanje redovno. Ne vidim gdje je problem? Jos da samo skontam kako da nalozim cumur u svom golfu jer nemam para za dizel, sve bi bilo super.
Jel to u RS nema zagadjenih mjesta,jel samo mi smrdimo?
Jel to ne smije magla da bude tri dana a da ne objavite ovakav clanak. Pa ne zivim u Njemackoj ili Americi pa da se brinem o zagadjenom zraku. Zenica je druga stvar Za par stotina radnih mjesta unistavati zdravlje hiljadama gradjana mi se bas i ne cini isplativim.