Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina majka! Metak u čelo, i još naplatiti porodici troškove smaknuća.
hahahahaha bas me rasplaka
Treba to sve strpati u zatvor. Jedina greska je sto oni nista ne rade. Ja bih osudjenicima svezao kugle oko nogu, i na svakog kriminalca po 2 policajca i da idu po gradu da ciste ulice. Da sade drvece,cvijece, da se ulice blistaju. Da to bude drustveno-korisni rad. Ovako oni leze i cekaju posjetu da im zene ili cure dodju da ih guze..
🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🍑🥝
ZIVJELA AMERIKA. TAMO I POKUSAJ UBISTVA SE OSUDJUJE NA 30 I VISE GODINA. Ovo ovdje je samo ohrabrenje za buduce nasilnike.
pa eto juce primjer, ubice arnele traze blazu kaznu jer su bili u alkoholiziranom stanju, a sve pomno isplanirali prije i poslije ubistva kao iz filmova za oskara...i dobit ce na vrhovnom sudu blazu kaznu nazalolst
kakva je nagodba u pitanju kad svi dokazi govore protiv ubice, kamere ga snimile, sve je jasno ... a on ko fol prizna zlocin ! uz ovu kaznu automatski bi trebalo kaciti i kaznu odstete za porodicu , sa prijetnjom oduzimanja sve imovine ..
Koliko ce dobiti Sanjin Sefic za dvostruko ubistvo
vjerovatno 10 -15 posto je iz nehata ... a izaci ce za 7-10
I onda neko kaze nemamo zakone...a i ovo sto imamo se ne postuje, i ako tome dodamo da izadju na pola kazne, onda stvarno ovom zemljom vladaju kriminalci!!
Glava za glavu ako se dokaze krivica.
U rudnike paša moj, na kamenjare, dobro ih trat 20 godina tih u zatvoru a ne da se odvikavaju od droga i bildaju!
znaci ako ovog svog kurvara polijem vrelim uljem na spavanju,dobijam jedno 2 mjeseca?
samo krvna osveta,
zaboravili ste navesti koliko su dobile ubojice malog smaje ćesira zlostavljači djece šta preskačete stalno novinari jedni instruirani? namjerno to radite da se tragedije zataškaju
biti će još toga i to gore od ovoga, šta vi mislite kakvo je naše društvo i dobro je za sada, prije 20 godina bio rat, PTSP, siromaštvo, frustracije boraca i njihovih porodica, pravda nije zadovoljena nakon zločina u ratu....