Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji kreten od novinara napise "smakli"?
smakeli :D
@janje_ Papci su dosli u grad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moli drzava da se porodica javi i preuzme troskove sahrane.....
Saban is dead...
Ipak mi NIJE JASNO da se odlucio na ovakve korake nakon toliko godina zatvora,s obzirim da je izgleda ocigkedno imo neke planove u zivotu kupio je kucu i zemlju sa sumom,planiro je se baviti preradom voca,zato je nabavio ona burad,pa moro je racunat na posljedice zatvor ili cak da ga ubiju i da pobjegne nema Nista od toga sto je planiro?Kaze starica na snimku navodno je dolazio i auto kupio.Od cega je zivio,mozda ga je finansiro neko ko je trazio da pravi probleme?
Javljamo da je na onaj svijet deloziran Edin Gacic u 42 godini usranog zivota. Ozaloscenih nema. Ukop ce izvrsiti bager.
Hocemo na sahranu??Javte kad izadje smrtovnica...:)
Boba mu je falila da do mezara svog stigne :)
E treba hodzu uhapsiti koji mu prouci dzenazu
Kad si težak trista nevolja, kad imaš stvari više od prijatelja, kad svaku ljubav unaprijed prežališ i na svoj život tri tačke staviš! A u te religijske obrde, dženaze, i mrtve ne vjerujem. Fazon je brinut se o i pomoći živim. Mrtvima se slabo šta može pomoći!
U svim paradžematima klanjat će se dova namaz za ovog ratnika jedinice El Mudžahedin
bolje da sacekaju izgradnju krematorija
Doći ću da mu na grob pljunem.
nemoj tako
Kad je bio u El-Mudzahid i pucao po agresoru dobar je bio
bio dijete u ratu, što jedeš vnago kad je burek 2KM
Koga zanima. Jedan ubica manje ,zivot tece dalje.
Za ovakve monstrume je neko okean da ga pojedu ribe za 3 dana