Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriv je što je muškarac, kriv je što nije Srbin, kriv je što je radio svoj posao, kriv je što je vjerovato kolegama i komšijama, kriv je jer je izvještavao narod o dešavanjima, kriv je jer se našao u području gdje je srpska gamad, kriv je što je civil nije vojnik jer je poznato da ta gamad udara samo na civile.... jednostavno, "kriv što je nedužan". Rahmet duši velikom čovjeku!
A mojoj ulici su dali ime Rešada Kadića, ustaškog novinara, a o ovom čovjeku iskreno prvi put čujem...
heroj bh novinarstva, pravi novinar koji je dao zivot za pravu i istinitu vijest. nek ti je rahmet dusi hrabri covjece
Umalo u Visokom najnovija novinarska žrtva. Dobro obaviještene kolege šute, bolje nego da i sami budu ... žrtve ! Sjećanje novinaru Kjašifu, sjećam se dobro njegovog posljednjeg izvještaja: EVO IH DOLAZE PO MENE ! 9. Aprila 92 nije bilo proglašeno ratno stanje, tako da Državno tužilaštvo uz pomoć kolega novinara iz svijeta treba da odmah otvori istragu, koja vojska jer je tada postojala samo JNA tada četnika početnika VUčića i vojvode Nikolića ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=28805
napadača je poslao Halim Zukic, SDA kandidat za načelnika, koji je inače poznat po tome što voli u stilu Al Caponea da ima za ovakve poslove hrpicu lokalnih nadrogiranih kabadahija koje salje da mu odradjuju prljave poslove. Proguglajte malo, kada su bile demonstracije i kada se prepao za svoju imovinu preko puta opstine, nije se policiji ni zastitarskoj nekoj agenciji obratio da ga ,,pripaze'' nego lokalnog sitnog mafijaša koji je cak davao i izjave odnosno ,,zaprijetio'' svima..
Opet nedoučeni kljiksov novinar: Sintagma "prva novinarska žrtva" znači da je neko od novinara izvršio ubistvo ovog čovjeka, a ne da je ovo prvi novinar koji je ubijen u ratu.
nkada oprostiti, niti zaboraviti
Nek ti je rahmet duši, tvojoj porodici smiraj i sabur
Da se nikad ne zaborave žrtve srpskih zločina!
I mi isto što su balije radile sa osmanlijama, ustašama i u ovom ratu ( Kravica, Kazani, Viktor Bubanj, Tarčin.....)
@Raskrinkavac1 Ne seri papak jedan. Ispitaj prvo činjenice pa iznesi sud.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)