Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mi sebi ne mozemo pomoci a kamoli izbjeglicama! I kad je nekom bolesnom ili siromasnom potrebna pomoc, narod se sam organizuje i skulja novac. Drzave nigdje. Drzava ili vlast je brza samo kad treba potpisati za MMF, nove namete radnicima ili povlastice vladajucoj eliti.
@KOKALOKOLA Projekat : Fildžan Država
Koje ba izbjeglice? Rat zavrsio prije 20 godina...
Svaka čast
A šta je sa podstanarima i mladim pred brak, kad će se njima nešto početi graditi...
Dobro pitanje,takvi najviše odlaze iz ove zemlje.
Ja sam mislio da ovaj ITC pravi plastenike i motokultivatore dijeli.
Kakvim sad izbjeglicama dvaes i kusur godina od kraja rata..
ja mislio Sirijcima prave
Pametnije je da ste napravili projekat vraćanja izbjeglica na svoje odakle su i došli a ne da ih uhljebite tu gdje su prebjegli. Vratite sve na svoje i na taj način ostvarite povratak
vidi ne gradi almy...je li to moguće..
Do koje godine ce se zvati izbjeglice?
Sve dok ne riješe stambena pitanja ili im ne obnove domove tamo odakle su. Ne zovu se izbjeglice nego "raseljena lica".
A šta je sa podstanarima i mladim pred brak, kad će se njima nešto početi graditi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uvedi me u pravo, daj mi stan, penziju, necu da radim..
sve je laz, samo pusta laz..
Te izbjeglice koje će dobiti ove stanove su izbjegli kao djeca, a sad će se useliti u te stanove kao djedovi. Čestitam. Posao im dajte... traktor, kravu, frezu... Koji će njima qur-ac stan??? Kuća na selu će da služi kao vikendica??? HA???
Od rata proslo daadset godina i opet se spominju izbjeglice. Vazda se trazi neka sadaka.
neki dan sam bio u Zenici, ............. žalosno,vrijeme kao da je stalo,ne možeš vidjeti niti jedan kran da se nešto gradi, prijeratne ružne zgrade oronule a građani se guše u dimu! P.S. Ovom radničkom gradu Federacija mora pomoći!
@munja123 da smo iole normalna drzava, najprije bi se morali ugraditi filteri na fabrike zagadjivace. Ali mi nismo normalni.
@KOKALOKOLA treba obnoviti vozni park vlade pederacije cca 700.000, jebes filtere:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)