Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kakva je ovo lakrdija? Otvorim Registar zaposlenih i vidim imena i plate nastavnika u školi? Kakve to veze ima sa korupcijom? Koga briga za plate nastavnika? Kako je moguće da je Vlada ZDK stranoj kompaniji napravila jedan od najisplativijih rudnika srebra na svijetu u Varešu, gdje su troškovi eksploatacije po ekvivalentnoj unci srebra najniži na svijetu? To nije korupcija? Vi ljudima mažete oči sa platama nastavnika. SRAMOTA.
Hahhaha Mažu oči ljudima sa platama medicinskih sestara i nastavnika hahahha a korupcija cvjeta, drugi na spisku po korupciji.
Fujj
Odlično za džabalebaroše koji brinu šta drugi rade
Ma super se bore 👍😂😂😂
Ne mozes nista sem nastavnika naci hahahau
je li superhik kreirao ovu stranicu da se vidi koliko zarađuju nastavnici?
ima na sajtu da se prijavi korupcija. kao oni ne znaju, tako je rijetka da mi moramo prijavljivati.
odakle im pravo da neko zna moju platu? ja ne želim da moj muž i svekrva znaju koliku platu imam, kao što ni oni meni ne govore.
Evo gledam...svako drugo ime i prezime nema, znači jedno 50 % je upisano :D .
Koje presserewanje! 💩💩💩💩💩
Pivicu izgleda i ti trčiš posljednji kruga kao premijer...
vide se podaci samo za osnovne i srednje skole sto je vjerovatno najmanje interesantno
Godinama ZDK ima najbolju vladu u FBiH