Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🤣 bravo moroni
Fali im prostora...uhljebe stranacki. Da su govno postavili takvi ko ti bi rekli vidi kakvo je lijepo.
levata braćo moja, stavili ove stubove , široke, pola trotoara zauzmu
Neko je uzeo dobre pare na ovom,eto STA je
Kleta nišana........salu na stranu sto policija neslika po trotoarima i salje kazne jeftinije od ovih cutaka
A inace se pri postavljanju takvih prepreka ne vodi racuna ni o vozilima na mjestima dje je dozvoljeno parkiranje, pa se pistave prepreke a ujedno dozvoljeno parkiranje uz trotoar, ta ti gledaj kako ces vratima za nesto zapeti.
Koji su to debili. Vidi se da je raden novi asvalt na trotoarima a nisu na vrjeme postavili izdignite žute ivicnjake.
Eh ovo je neki 100% Fudin dizajniro,skolu zavrsavao u Travniku ili Kiseljaku. Mada treba reci da i trebaju ovi nisani ovoliki.. Narod je stoka svi hoce pred kucu da parkiraju.Policija pdmitljiva ne pise adekvatne kazne.
Tender je majka, svaki ovaj jedno 50-100 KM pa broji do besvijesti, jedno elegantno uzimanje para.... Kakvi ba pješaci kome je do toga stalo
Vecinom privatne zdravstvene ordinacije, kafic, butik, cevabdjinica i svi pogurali ogradu u milumetar do trotoara i niko nema adekvatnan parking i pacijenti i kupci se snalaze.. Vidis kako je lola audija parkirao, ha ja nije on kriv sto je karavan pa malo uzeo trotoara..policija sad jase dijasporu a ovo ih ne brine puno..
glupani, za te pare se postave saobraćajni znakovi i organizuju se ovlaštene osobe koje kontrolišu pogrešno parkiranje... katna 20-30km i za godinu dana grad ubere 2-3 miliona na kazne, zaposli par ljudi, riješi se problema parkiranja na trotoaru... ali je to sve viša matematika za naše glupane koji imaju jarana i jaran nabavlja ove ružne stupove itd.itd. svi već znamo...
Nakaradno sve uradjeno.Ja parkirao na Jaliji i lijevim tockom nagazio cca10 cm u travu, uslikao me neki levat komunalni redar i slozio kaznu, ok, Dodjem kuci u Crkvice kod Bazena, po livadi parkirani,ispred stambenih zgrada,ispred ulaza, kod kanti za smece, sve blokirano, niko nista ne pita bazen je drzavni i mora radit a sto nema parking koga briga.U onoj frci da treba doci hitna ili vatrogasci da prodje, neznam, sve do jednom..
2023 Zenica Open Slalom Cup.
Onaj stari gradonacelnik, mislim da je umro, je Zenici bio poceo davati sjaj civilizacije, ali ovaj Fudo i njegova svita su srozali Zenicu u svakom pogledu. Nije mi Zenica nesto drag grad, ali mi opet zao bude kad vidim sta ljudi moraju da trpe radi krkana.
Kako se kod nas “stručna” lica izjašnjavaju, kao npr “ tražiti da se ovo uradi onako kako Bog zapovijeda” 😂😂
Da ti zna samo koliko je ova osoba "stručna". Pogledaj fb profil MZ Trgovisce. Sve ce ti biti jasno.
A cjevasti nista?
Trebalo je jos samo ofarbati cunjeve u razne boje, da bude jos veselije, onako djidjanski...
U zeničkoj bolnici glavni problem je parkiranje. To što ct i magnet ne rade godinama nije problem, ali je problem gdje se građani parkiraju
@vjerujem..ne,pogresno skroz, problem je parking u krugu bolnice jer neko uredno naplacuje i nikom drugom ne daje pinku a za ct i Magnet to je normalno jer gore rade doktori koji kazu da neradi ali da on ima privatno ct i Magnet pa da dodjes popodne kod njega u privatnu ordinaciju.. bolnica im sluzi kao prijemna abulanta za njihove privatne ordinacije..
poligon za ovce