Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje vam je fudo zenicani ?
Sad ce Fudo i Jaranimu ukrasti koji milion iz Kase
Cuj prirodna nesreca. Sreca i nesreca su apstraktni pojmovi i nemaju veze sa ovim sto se desava. Ima li prirodne srece negdje? Ovo je prirodna katastrofa samo sto kod nas u institucijama rade budale koje ne znaju dati adekvatne nazive pa lupetaju.
Ne bi bio u kozi ovima od Zepca do Save veceras
pricinjena je velika materijalna steta. Da li ce to drzava ovoj sirotinji sto je 20 godina odvajala od usta, da bi sagradila 10kvadrata cumeza, nadoknaditi? hoce 2037 godine! Nista ne radite na sigurnosti, a jos manje radite na placanju svojih obaveza. Tu ste samo da plate naplatite ostalo nije bitno!
Teško nama sa nama.Sirotinjo i Bogu si teška.
Danas će očito preovladavati ovakve vijesti. Poplavilo ovdje, izlilo ondje, klizišta itd. Opet će zakmečat unesrećene sadaklije sa ptičijim mozgovima i tražiti pomoć, klet će državu i nadležne službe i pokazivati prstom ko im je za sve kriv. Nakon nekog vremena će opet da nastave onako kako su navikli pa do nekih sljedećih problema. Nije baš tako davno bila 2014. godina, je li se naučilo šta od tada?
kakvi su ovo snimci ko da su digitronom snimali