Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO DA ZNATE LJUDI U NOVOOTVORENOM FIS-U ROVE NA IZLAZU TAKO DA AKO STE SPREMNI NA PONIŽENJE KAO JA DANAS IZVOLITE. UŠAO SAMO DA POGLEDAM KAKO ŠTA IMA NISAM NIŠTA KUPIO I PONIŽENJE OD PAPAKA ! MORAO SAM OVO NAPISATI I PISAĆU SVUGDJE, JER BEZVEZE NEKOGA ROVINJATI JE PRAVI PAPANLUK !
mladi nemaju za kifle,bez posla i perspektive a ratni dezerter, izbjeglica sulejman tihic se baskari u milionskim nekretninama u sarajevu. i niko da postavi pitanje odakle mu imovina?
jao mladi jao razmjena jao aktivisti jao čokoladni nemiri jao nabij rastu na glavu jao pokreni koju nevladinu da kapa a ti ništa ne radiš jao pa kad odrasteš onda te regrutuju da uredno dižeš ručicu u KV i OV jao Bog te j.e.b.o gdje živimo....
jesu ove omladinke išle da se karinjaju po drugim gradovima vidi im čarapa ko u zadnjih dromfulja smrdulja
a zar je morao optuzivati u srbijanskim medijima i ratne heroje i branioce sarajeva ovaj dezerter tihic sulejman; Sulejman Tihić: "Neko mora odgovarati za Dobrovoljačku, bilo je zločina!" Procitajte izjavu; http://www.blic.rs/Vesti /Hronika/302855/Sulejman -Tih ic-Neko-bi-trebalo-da-od gova ra-za-Dobrovoljacku Već ste glasali. 1 0
@@kenan.......Jes jes Laguzina je posudio one sto je krao u stranci..!
suljo tihic je zaposlio pored djece, cak i sestru ruzmiru u jedno drzavno ministrastvo. pa nema mjera alo bas ono.
Da nije posudio Lagumdziji da kupi stan u centru Sarajeva.
ja bi pravo ljudski mjenjao sve tjelesne tekućine sa drugaricom u bijeloj haljini sa prve slike...
Znamo da nije mogao kupiti od plate i drugih nezasluzenih beneficija luksuzne stanove sebi i svojoj djeci. A mladi moraju znati da je Sulejman Tihic (za razliku od njih i nijihovih roditelja) nedavno prodao stan u Alipasinoj ulici za basnoslovnih 250 hiljada KM. Pa vi i dalje glasajte za SDA-Sulejman Tihic.
Pa i u zenici ima neke kulture.ja mislio samo vehabije i smog tamo