Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel direktorica imala čast da se prva svečano posere.
nigdje naroda ko nas, dosli Turci pobili nam djedove, vladali nama 500 godina, izbrojali nas ko zadnji kusur , jos rekli da se ne opiremo pri primopredaji Austrijancima, danas ulazu 10x vise u Srbiju a mi hocemo da poludimo za njima ? ili je do mene ili do ovog mahnitog naroda, jedino sto mi imao isto je islam al to je planetarno
hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je maslo bolesno ambicioznog predsjednika školskog odbora i SDA potrčka Jasmina Imamovića. Zarad jeftine lokalpolitičke samopromocije izvrgava ruglu školu i pravi cirkus. Btw, turskoj misiji, koja je financirala projekat treba zahvaliti, no na prigodan način, a ne cirkusom.
Kad majka Turska nesto donira, sramota je da ne bude crveni tepih, samo fali Bake da se prvi posere, jer to mu je njegov brat dao. Sa normalan narod na svijetu ima wc u kucamo i skolama, samo je to kod nas senzacija. Sramota...
Da je vise ovakvih manifestacija ali djeca da su nam zdrava i u higijenskim uslovima. Nadam se manifestaciji rekonstrukcija wc ova u Kantonalnoj bolnici. Gore je haos haos haos
dobar naslov...da se vidi nivo države
kakav jad od ljudi, bez države,bez nacije,bez jezika, bez zastave, bez himne...a ma možda puše onu travu...pa im super
E jos da je Foodil presjekao vrpcu...
hahaha svecano otvorenje wc-a.ta ce ba monti pajton ;D
presjecanje trake i to...ko ce prvi ovjeriti solju od guzonja itd. svasta...
ma nije ovo istina?!?!
Klixovci ako vec brisete komentare bilo bi bolje da brisete one u kojima se medjusobno pljujemo a ne one u kojima pljujemo Tursku
Dobro je pa se hale obnavljaju po skolama. To znaci da ima ko u njih srati. U RS-u i ne trebaju skolske hale jer nema seronja da ih koriste.
E. B. | 27. 07. 2017 - 15:56h izmena vesti 15:56h Ove školske godine u Republici Srpskoj je upisano najmanje prvačića u istoriji školstva, prvi put manje od 10.000 dece. Time su nastavljene negativne tendencije koje traju već godinama, te će se ključ u bravu od ove školske godine staviti u vrata 15 škola u Srpskoj.
Neznam jel ovo za tugu i jad ili smijeh kad je ovo neka svećanost i vijest
evo kontam sta da Njemci objavljuju svaki toalet koji obnove na najposjecenijem portalu ? na sto bi to licilo
Haha Turska cenife napravila haha. Sta su dosad kenjali u kante? Ocemo u EU 21 vijek je a cenifa tek stigla.
evo sa ovom investicijom turska je skocila sa 89. mjesta na 67. mjesto na tabeli investicija u bih. dijele poziciju sa djevicanskim ostrvima.
u sustini to je sve od buducnosti sto djeci ostavljaju, da se hrane u hali da se fiksaju u hali, da se guze maloljetni i da rade ostalo sve sto bijeda radi i kako zivi.