Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa osigurat će se na desetine potrebnih radnih mjesta uz mogučnost razvoja sporta, ugostiteljstva, uzgoja riba itd. Samo neka se zahtjeva da brana bude ujedno i most za prelaz na drugu obalu kako bi se iskoristili svi potencijali
a sta je sa Lasvom? gotova prica, od rijeke ostao potok...
Zašto nije izašlo 10,000 na proteste, zašto??? Ubili su sve u nama, postaje nas i strah Fudića i sličnih!!!
Da je rijeka Bosna pogodna za izgradnju hidrocentrala, napravio bi je drug Tito, tako da ne palamudite bezveze :) Kad će HE Vranduk??
Nije mi jasna akcija Ekologa. Neka kažu ko ih financira. Zenica je strateški i grad sporta. Za kompletnu pokrivenost objektima sporta fali joj zatvoreni Olimpijski bazen za vodene sportove i vještačko jezero za kajakaša sportove što upravo poručuje izgradnja hidroelektrana Janjiči i Vranduk.
dobra droga se prodaje u zadnje vrijeme vidim? strateski grad sporta? aha. vidimo po celiku (svim klubovima boks, odbojka, rukomet i sl...) Seljoberu nisu Janjiči nego Janjići. A ko sponzoriše ove ekologe? Ako pitaš krOlja onda je to SDA a kad ove zelene pitaš to je pujdo. i tako ukrug.
Stop hidroelektranama u BH, bravo za gradjane, cuvajte svoje rijeke od kriminalca lafo investitora...
Fudo če uništiti Zenicu a i floru i faunu štetočina
HE Janjici je pozitivna stvar! Nije to mala HE nego generira puno energije i strateski je bitna za BiH
Jeste i glupi Boze dragi. Ne moze Gradsko vijece ni gradonacelnik ponistiti odluku iz 2013.
Poslao Fudo da sijes propagandu? Kako moze ostale stvari ponistiti? Kad hoce - moze. Ali u ovom slucaju ne zeli zbog tala sa Elektroprivredom. Jednostavna poveznica.