Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spavate li mirno psi lutalice? ŠAPA na aparatima, nema više donacija iz Njemačke i Luksemburga!
KOd nas u Bihać došlo bilo 4 tone hrane za pse iz Njemačke, a narod gladan ... sve kontaju kome da podjele psima ili ljudima.
http://www.kurir.rs/stars/foto-uzas-miljana-objasnila-kako-proverava-da-li-joj-smrdi-medunozje-a-onda-je-slada-pomirisala-clanak-2638315
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka vama cast Zenicani , ne slusajte ovu bagru iz udruzenja nego rjesite problem za svacije dobro ... Sretno !
Lijepo preko noći angažovati šintore i problem riješen.
Samo da pitam ove dušebrižnike za zaštitu životinja: Da li vas je nakada napao pas ili čopor pasa lutalica? Da li je vaše dijete napadnuto? Izgleda da niste napadnuti, tako da i možete imati toliku ljubav prema "najboljem čovjekovom prijatelju".
posklanjajte nismo dzungla da copori zvijeri lutaju ulicama
Najbolje je kada bi dali svima po 2 ili 3 psa, ko voli pse i onda ih kontrolisati svake sedmice.
kada cete stati u kraj laznim borcima za zivotinje i fantomskim udruzenjima sto mlate pare?
Oni ce to skloniti za 15 godina.
Na oko lijepa vijest,zatvore lutalice u azil dok prodju novinari mjesec dva sve u redu,poslije ih ostave da pojedu jedni druge od gladi jer nit ih ko hrani niti brine o njima.Azil,neko je tu dobar novac uzeo za sebe.Na zalost tako je to u ovoj zemlji
http://www.avaz.ba/clanak/272505/sud-sutra-na-aukciji-prodaje-18-autobusa-10-minibusa-i-osam-tramvaja-gras-a
Nikada mi neće biti jasna ova briga o napuštenim psima. Pa ti psi su u čoporima i napadaju ljude i djecu. Trebamo ih pustiti dok nas sve ne zaraze i izgrizu? Trebamo li isto tako imati sažaljenja prema pilićima, jagnjadi i teladi? Da onda i njih ne ubijamo nego da ih samo držimo u stajama. Ne znam po čemu je pas toliko poseban i drugačije se treba postupati prema njemu u odnosu na neko npr. tele.
Može li mi neko pojasniti zašto mi je dao negativan komentar?
@Lostframe Naravno da ljude niko ne spominje. Penzioneri žive od 300 KM penzije, a mi za jednog cuku trebamo za mjesec dana da damo 150 KM. Pa gdje je tu logika? Zamislite šta bi tom penzioneru značilo još 50 ili 100 KM.
uklonite usput i ove uhljebe iz parlamenta
Bravo za Zenicu 👏🏻👏🏻👏🏻
Tako je zelenooka moja ljepotice... ako nista, bar ce imati obrok.. toplo prenociste.... :-***
Čim oni "Upozoravaju građane" moguće je da neće biti baš humano uklanjanje.
avavava av mau avava mjauuuuuuuuu
u ovom gradu sam vidjela najljepse pse lutalice. iskreno se nadam da im nece uciniti nazao :-/
A sta predlazes? Nazalost, psi su ovdje najmanje krivi, slaba kontrola, svako nabavlja pse, ove organizacije za zaštitu zivotinja ih samo korisz, ali vjeruj krajnje je vrijeme da ih uklone, vise to nisu lutalice nego copori, bezbroj puta sam bio svjedok napada na djecu... Da ih zbrinjavamo nemamo novca... Kud i kako?
@Lostframe ... zasto?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zenički DOg Trust na aparatima ! Kome će sad plasirati hranu i lijekove za pse na ulici. NAravno bez kontrole, jer su psi bez kontrole ! Hajmo malo poreska uprava ! porčešljati Dog Trust, velika je para u pirtanju, vauuuuuuuuu !