Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVIJET BOLESTAN PRLJAV.... NE PERU SE, NE PERU RUKE DOK PROĐU TROLU AUTOBUS RUKOHVATE MOBITELE ...... ETO TI KOHOVAG BACILA..... HIGIJENA NA ZAVIDNOM DNU ......A NEŠTO PRIČAMO ... PLJUJU PO CESTI..... KAŠLJU KIŠU.... TREBALI JOŠ?????
to ona bolest što još šezdesetih prošlog vijeka bila u evropi istrijebljena, pa se ponovo počela javljati samo kod nas, neposredno pred rat - znam, stariji brat mi zaglavio prvo u kasindolu, pa onda na podhrastovima. ne samo da je to danas bolest siromašnih i neuhranjenih, nego je i sama činjenica da je opet porastao broj ljudi koji ne daju djeci da se vakcinišu, uglavnom iz zatucanih vjerskih razloga. baš me briga što će se neko razboljeti i eventualno umrijeti - ali, za razliku od raka, tuberkuloza je ZARAZNA bolest, koja se ne prenosi samo dodirom, nego i kašljanjem, pa vi vidite kad sjedite u kancelariji gdje neko i ne znajući ima tbc