Zbog kvara na kotlu
0
U Zenici opet reducirano grijanje
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dooookle ovakoooo!!!!!!!!!!!! hocel vise pocet ta revolucija????
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Bošnjakistan ko Pakistan
Jel ovo zapadna nemacka????
ako ima neka Zenicanka da je udomim nek se javi 30-40 godina da je malo istrosena servisirana redovno sifra: vruc u ruku
Trik je vrlo jednostavan: rent-a-car kuća Lijanović, u privatnom vlasništvu ministra svinjarije Ivankovića, svome je gazdi stavila na raspolaganje najskuplji Mercedes „S“ klase, vrijedan oko 150.000 KM, pri čemu fakture rent-a-car usluga, naravno, šalje na adresu feudalnog Ministarstva svinjarije! Mjesečne fakture kreću se u rasponu od 3-4 tisuće KM, u zavisnosti od pređenih kilometara, a to praktično znači da će feudalno Ministarstvo platiti taman toliko koliko iznosi prodajna cijena Mercedesa! Nakon isteka četverogodišnjeg mandata, Mercedes će naravno ostati u vlasništvu Auto-kuće Lijanović, odnosno u vlasništvu ministra Jerka Ivankovića.
E Muslimani pa vi fakat znate da upravljate sami sobom. Svaka čast!