Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Rihtera sto se ufuro
Enes b. Malik, r.a., je jednom upitao Aišu r.a.: \"Majko, kada se događa zemljotres\"? Ona mu odgovori: \"Sine moj, kad se masovno počne piti alkohol, kad se raširi zinaluk (blud) i kad grijeh nasvoji, tada A||ah kaže Zemlji: \"Uzdrmaj ih, i ona se uzdrma i zatrese\"! Enes ponovo upita: \"Jeli im to kazna\"? Aiša, r.a., odgovori: \"Ne, nego je to milost prema njima, ne bi li se opametili\"!
evo vam odgovora na sva vasa pitanja... detaljno iscitajte stranicu pa ce vam mnoge stvari postati jasne: http://www.nibiru-planetx.com/ kome je odredjeno da procita,on ce i procitati...
Napraviću paralelu sa ne tako davnim(i ne mnogo jačim) zemljotresom u Kraljevu. Uočiću jednu veliku sličnost i jednu veliku razliku. Sličnost-bilo je mnogo, mnogo naknadnih udara koji su kasnije doveli do stabilizacije tla. Razlika-policija je podnosila prijave protiv raznih dežurnih paničara tipa \"bježite, sad slijedi još razorniji zemljotres\" i sl. Stoga pozivam administratora da lijepo otkrije IP adrese \"ljudi\"(ako se uopšte tako mogu nazvati\" koji misle da su Bog zna kakvi junaci ako plaše ionako preplašen narod. Ili da im iste sekunde brišu komentare. Moliću se Bogu da se tlo u Zenici smiri. Pozdrav iz Prijedora.
Dragi svi, pismeni i nepismeni, kakve veze ima pošćenje sa zemljotresima, kakve veze ima vjera sa zemljotresima. Svi preko noci postali veliki vjernici. Nek potrese u decembru pa me bas interesuje sta cete onda komentirati.
Šta da radimmmooooo????????????????????
to vam je sto pravite sihre jedni drugima i sto gledate one sapunice dan i noc!
jadna nasa zenica bogumi potrat ce ako u nas ovak nastavi
tressseee u zenici pravo!!!!
evo ponovo je zaljuljalo ja sam u Lukavcu a osjetio sam zemljotres interesujeme da li je opet u pitanju Zenica???
Evo opet zemljotresa! Nek nam je Bog na pomoci!
bas se pitam sto li se potresi ne desavaju u francuskoj ili monaku - zemljama kocke, bluda i co?
zna li iko koliko uopste skala po rihteri ima podioka i gdje je treci i koja je to jacina a svi komentarisu kao veliki seizmolozi koliko neukost je zavladala kada svakom das da laprda koliko hoce
...boje vas Zenica i zemljotres više...
zeničani su ulizice i poltroni za to se ovo dešava,ima zeničana oženi ženu i sa njom živi samo radi para fuj fuj i svašta još
Ali majke mi dosadili ste više sa Zenicom,zgadit će mi se
Ne mora značiti da prolazi opasnost sa manjim potresima, jer u Banja luci je počelo tresti iza ponoći i još par potresa do jutra kad je bio onaj najjači 6,6 riht. negdje oko pola 8 u jutru. zato treba ipak biti oprezan.