Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cevljanovici kakav seljakluk
Kako je dobro vidjeti da je narod uz svoju stranku.Klixovci kazu da za SDA glasaju samo uhljebi al evo ovi ljudi to nisu.Ide zeleni novembar,sretno Neziru
@sto niste barem dodika zvali da zapjeva pogledaj me jednom nezno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
100 dusa 1 zub i zakrzljala siva celija... udriiiiii mujoooo
Meni su iz SDA na vrata dolazili. Cetvoro njih. Dvoje bez maskice. I dijelili programe.
100 njiha 100 glasova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam rođeni Zeničani, živim i. umrijeti ću u prokletoj, lopovskoj, zlobnih i pokvarenih građana gradu Zenici, to je grad GOVANA od ljudi, bježite od nje na kilometre. Sresti ćete samo dušmane i govna 💩 ljudska.
Kad vidim ko govori protiv SDA, u inat cu glasati za njih, iako nisam simpatizer
Molim stranke da smeće sklonu ispred vrata u zgradama. Ne grijem se više na drva da mi treba potpala
Samo lažite na ovim skupovima a retardirani narod neka se zarazi i širi infekciju. A doktori koji su u politici i učestvuju u ovome treba biti sramota. Umjesto da su na radnim mjestima i liječe ljude oni se blamiraju na ovim skupovima. Ovo je za svaku osudu. Sramota za sve koji učestvuju u ovome.
Ovce 🐑🐑🐑
Kad ih stigne korona neka se lijece Fikretovim respiratorima....
Koliko stoke na jednom mjestu !!!
Istjeraju omladinu iz klubova ali predizborni skupovi nisu problem. Kako da ih omladina ne mrzi!?
šteta što ih nije bilo još više na još manjoj površini
Ovi vec mjesec dana dernece, Sto je nasmijesnije doktori,direktorica zdravstvene ustanove itd.pa u svakoj normalnoj zemlji bi snoili odgovrnost samo kod nas je sve normalno
I sad ce meni neko reci da policija radi po zakonu. Da radi ovog ne bi bilo, vec dobili sefovi upute da zmire na SVE SKUPOVE. Da je drzave ha bih prvo razresijo posla sve sefove smjena, a svim policajcima izrekao njima novcanu po 2000 KM zbog ne rada.
ruku na srce skupovi kasumovića a i SDA krše mjere ,al što jest jest kod Fude ih je više
Stoka seoska!
I jesu samo za Vrselja i Tresnjeve glave! Da je nekako sve sda spodobe odvojiti i preseliti tamo i elektrocnu zicu postaviti!
@Philippians46 Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje: [email protected]
Jadni ste vi kad vjerujete toj stranci