Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna na haparatima
U Zenici su navikli da poslušno udišu i puštaju da im neko ubija djecu. Kao da se vrijedi boriti za svoje zdravlje? Lakše je sjediti na kafi i palamuditi. Još kad dođe intelektualac Ramo na vlast...
Gore smrdi Sarajevo od Zenice.
al najvise piccka koja je tebe izlegla
Uzas je u Tuzlanskom kantonu gdje od rata vladaju crveni.Zivinice,Banovici,Tuzla,Lukavac,Gracanica.Otrov zivi u vazduhu,skoro sam prolazio,sivo nebo od zagađenosti.Ubise nam djecu,industrija i koksara,plus toksicni ugalj koji na sve ovo dolazi kao slag na tortu.
Izvini, ali u TK od rata pa naovamo vladaju "zeleni". ;)
Ruznijeg i tuznijeg, pogotovo zimi, grada od Zenice ja jos nisam vidio. Nisam bio u Pristini nikada zimi, predpostavljam da je mozda i gora.. kako neko moze biti ikako sretan u ovom sivilu?
pa nemaju oni americku ambasadu
Ovu radijacijsku zonu treba zaobilaziti
Da li su se ovakvi podaci iznosili u javnost za vrijeme bivse drzave kad je Zeljezara radila vecim intenzitetom i prljavijim tehnologijama? Svake godine iste price u isto vrijeme, nece se nikad nista promijeniti, takva geografska struktura gdje su magle cesta pojava, a kada u maglu udju raznorazni gasovi nastane smog i to je to. Ko moze neka provodi manje vremena dok ne padne kisa ili snijeg ili ne dodje kakav vjetar. Sve ostalo je suplja prica!
Navikli, u Zenici je ovo normala, kad ne vidiš prst pred okom tad je uzbuna.