Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni testova nisu u stanju obezbijediti, pa gdje su oni silni avioni donacija i sadake, 6 miliona samo maski je stiglo u donacijama, hebo vam ja žene svima redom nesposobni hajduci nek ima za vas a obični narod nek plaća participacije i razne naknade za zdravstvo, odeš u kliniku zavoja običnih nemaju nego moraš donijeti sa sobom, pa haman bolje je židovima bilo 40-te nego nama sa vama
Pokralo Sarajevo SDA i HDZ Mostar od Zenice sve donacije ne znam sta nije jasno.
Jel i ove testove nabavljate preko one slastičarne ili tvornice namještaja??
SRAMOTA!!!! Eto građani šta ste sebi dopustili! Bitni su SDA HDZ I SNSD razni inati, govori mržnje, krađa izbora..... To što mladi masovno napuštaju zemlju, što nesposobna vlast neće da vodi brigu o bilo čemu sem tendera gdje se ugrađuju, to nije bitno?!!🤔 Mislim da je ovo prirodan proces propadanja bolesnog društva!
Na N1 gost je doktorica, koha trezveno expertno objašnjava situaciju. Respekt. Ovu ženu odmah za šefa kriznog štaba. Čerkeza pod hitno smjeniti. Čerkezu pogledaj šta jedan profesor, naučnik doktor kaže i objašnjava sce o ovoj temi. Ti si za nju mentalno zaostao. Kao i tvoje mjere.
hoopp SDA, taman je epidemija počela čemu zurba?
Ma kad je ministar jupić karikatura od čovjeka. Izmjenjao 4-5 strsnaka, osvoji maksimalno 150 glasova. Laprda ko kakva ženturača. Svim se bavi osim svojim poslom. Ko kad se putari čude kad zimi padne snijeg tako ni njemu nije jasno kako se potrosise testovi a ne nabavise novi. Ukratko smjenit ga treba, a ko god dodje bit ce bolji.
@fbUser1562922260 ne slažem se druže ja sam zeničanin i žestoki protivnik sda, kad realno sagledaš greška Jupića je što nije napustio tu stranku zbog maćehinskog odnosa prema zenici, a što se samog sistema tiče mislim da je on kao doktor i čovjek uradio maximalno što je mogao, ali cijenim i tvoje mišljenje
Zenički kanton mora ici u referendum o odvajanju od Sarajeva. Nebitno kako to bi trebao biti prioritet. Zenica se od parazita koji joj se prikopcao na ledja i sisa krv mora odvojiti. Lopovsko Sarajevo uzelo 100 000 testova na 420 000 stanovnika a Zenicki kanton 5000 na skoro identican broj stanovnika.
cekam taj dan kad ce narod pameti doci nazalost nikad
@Pridrazici Sarajevo vam to radi od pamtivjeka, i vrijeme bi vam bilo da se riješite tog parazita
Sa jedne strane mi je žao ze do vlasti jer će svu krivicu oni podnijeti iako je vlast iz Sarajeva u više navrata zanemarila ovaj kanton. Sa druge strane mi i nije žao jer su to njihove stranačke kolege, oni su imali ulogu da lobiraju u Sa i stave interese Zenice ispred stranačkih
pa dobro je to. sto manje testova bice manje zaraženih
Silna sredstva iz donacija su namijenjena narodu, ali samo ako ih mogu kupiti. Vladajuća kasta je narodu podijelila samo siću, nešto najlošijih maski i rukavica, sve ostalo unovčili, bruka.
a sta je sa silnim donacijama koje su dosle u sarajevo jel to samo u bosni sarajevo postoji ili?? pita narod sda i novalica
Dobili testove od donacija, prodavali nam po 100+KM. Prodano sve, ide ko halva. Ceka se nova posiljka pa ce biti kad platis :)
Hale Sarajevskog aerodroma kao i skladišta FCUZ puni maski, testova, respiratora a tužilaštvo SDA-ovaca.
Ali niko nikad nece ostavku dati zbog jadne situacije!