Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S kim smo mi zastave vezali
Jadan onaj koji se u svojoj drzavi osjeca kao stranac
Imaju taj osjećaj i mogućnost, pa neka ne rade, u čemu je problem? Hrvati u dijaspori jedino ovdje u BiH imaju tu mogućnost. U Njemačkoj, Austriji i Zapadnoj Evropi to im pored svih osjećaja ne dozvoljavaju. IPAK HRVATI BIRAJU I ODOŠE UPRAVO KOD NJIH .
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Blago onima koji ne žive u ovom jadu od nazovi države.
Nije nego blago onima koji se ne osjecaju kao stranci u svojoj drzavi, kao ovi nasi tuzni bosanci iz zapadne hercegovine
Covjek bez drzave je nista sto znaci hrvati za hrvacku neka idu a srbi za srbiju iz Bosne I Hercegovine a Bosanski katolici i Bosanski Srbi su na svome.
Ja budala, nickokado avocado im nije ravan
Pa sta ima veze imaju dvojno drzavljanstvo ,samo će u Hrvatskoj uvijek biti Bosanćerosi.
Svaki kanton drzava u drzavi. Dno dna od sistema.
Šta znači svervsacke ?
Ma ne daju se Herce.😂😂😂
BiH je država konstitutivnih naroda Bošnjaka, Srba i Hrvata. U Federaciji Kantoni imaju autonomiju da slave vjerske, nacionalne i koje god hoće praznike ako se narodi u tim kantonima oko toga dogovore. U Zadnohercegovačkom kantonu živi 99,9% Hrvata i oni su se sami sa sobom dogovorili da se danas proglasi neradni dan. Nikome to nisu nametnuli izvan svog kantona niti ikome povrijeđuju osjećaje tim praznikom jer Hrvati čine 99,9% stanovništva tog kantona.
Da nije bilo Njemačke i Austrije..u Titino zloglasno vrijeme,Zap. Herc. bi izumrla od gladi.
U diktatorskim režimima Hercegovcima nije bilo lako, ali zato danas u slobodi i kapitalizmu prosperiraju.
HAHAHHAHA - PA NI MALO PONOSA NA SVOJE - najviše se smiju ovi u Hrvatskoj
svaki narod slavi ono sto mu je blisko.
A iznabadate me minusima kad napisem da je BiH kolonija. Emocije i cinjenice treba razdvojiti, pokusati biti realan... Neka proslavlja ko sta hoce, njegova stvar. Ako cemo posteno, koliko je problema oko nas, ovakve stvari ne treba ni dozivljavati.
Zamislite kakav bi tek bio apsurd da u je Hrvatskoj npr. u Slavoniji neradni dan jer je dan državnosti BiH!
slave je bosnjaci u sandzaku i neki bosnjaci u hrvatskoj.samo nam to ne smeta
Nikad ne bi slavio tuđe praznike, koliko god se osjećao tamo neki...
to reci i sandzaklijama.
Ali zato uredno slavite pobjedu Erdogana i veličate Tursku, licemjeru.
Jedni bi da žive u Hrvatskoj, drugi u Srbiji, a treći u Turskoj.. ono malo što želi vidjeti uspješnu Bosni i Hercegovinu davno je odustalo i spakovalo kufere.
hahaha, pa i to je bih. ma samo nek se ne radi. sta ima veze :-)