Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba procitati o tome u medijima pa prosuditi razumno. Jedno je ubiti vojjnika na frontu a sasvim drugo na kucnom pragu il zarobljenika. Ne treba se rugati nicijim zrtvama.
Ova baba Staka kO da je na platnom spisku svake godine isto prica i uvelicava
Pogledajte danas Srbrenicu i Bratunac svaki stanovnik tog mijesta dao bih bubreg ne bih pito za cijenu da ide u Svicu,Svedsku,ili bilo gdje na zapad,jad i bijeda,nezaposlenost,ljudi jedva da imaju sta jesti i za 50 godine ovo ce da bude ko Cernobilj.Dolazice ovi samo sa zapada na godisnjice na jedan i Muslimani i Srbi.
Bog daim dušu prosti, da njihove duše nađu smiraj u rajskom naselju, sreća i božiji blagoslov ostatku njihovih porodica!
Hoce, aha, malo morgen, malo jucer ce naci smiraj u dusi, u raju, gdje li vec, hoce šipak, et to.. sta su sve radili muslimanima u Srebrenici i dalje po BiH, neduzne ljude, djecu, starce, zene ubijali, onako puni te svoje hijenske energije da ih ubijaju ali i hladnokrvno... i sad mi reci kako ce te duse naci smiraj u raju, kako ce se naci zajedno sa onim dusama koje bi trebale biti tu a to su neduzni muslimani koji su poubijani?
I UKINITE KOMENTARE NA OVU TEMU - NEMOJTE BITI IDIOTI KAO OVI STO NEGATIVNO KOMENTARISU...
NECU DA CITAM KOMENTARE - ZRTVE SU ZRTVE BOSNA BOSANCIMA nikad bosnjacima srbima hrvatima... BOSNA SVIM GRADJANIMA - SMRT NACIONALIZMU KOJI VODI DO DIJELJENJA!
Ima li vijesti o Srebrenici? Slabo sam informisan ovih dana o toj temi.
Budimo realni http://pescanik.net/zasto-se-manipulise-srpskim-zrtvama-u-regionu-srebrenice/ Evo iz izvora tzv rep srpske.
Sve odrasli muskarci na slikama… izginuli na ratistima, a ne kod kuca
@dibbidus 90% vaših srebreničana u Potoćarima je tako izginulo!
@1Subaras Ali razlika je sto su ti srebrenicani branili svoju drzavu, dok su ovi vrsili agresiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdi u zalazju naj mladi stanovnik je imao 89 godina a isto selo je imalo oruzja za cetiri bataljona, sve jedna baba je imala haubicu daljeg dometa.
http://pescanik.net/zasto-se-manipulise-srpskim-zrtvama-u-regionu-srebrenice/ Procitajte pa budite pametni...
momci koji su pogonuli na ratnim linijama.
Ne sjecam se da je Mladen ovako juce bio u prvim safovima kada je trebalo odati pocast zrtvama genocida...Ljigavci
@Una Slazem se, isto tako je i on trebao razmisljati pa biti primjer na jucerasnjoj dzenazi da bi mogao ocekivati da ovdje danas neko dodje! Ali ne...
69 vs 8372... i hocete da se izjednaci?
@dokjeovacabiceivune Gdje su ta groblja?
neka su ostavili komentare,jel nas portal ili nije...pa ja...da im mozemo je..ti mame mrt.e
Što volim kad ovako svi prebrojavaju krvna zrnca žrtvama pa svi kmeče za svoje a pišaju se na tuđe. E zato me briga i za Srebrenicu, i za Prijedor, i za sela oko Srebrenice i za Sarajevske Srbe... Kad naučite poštovati sve žrtve dobićete poštovanje i od mene a do vam se kenjam na sva obilježavanja...
@AQmegaBiH Oni zločinci, a mi smo branili svoj noorod.... kmeee.... x3 Ako su ovi pobijeni bili ko ovi što su ostali među živima nije ni čudo da su se poubijali međusobno.
@AQmegaBiH Mujo: ''8372... ubice, genocid, bolesnici...'', ''kud vas Hitler sve ne pobi'', ''idi u Srbiju/Hrvatsku, ostavi MOJU Bosnu na miru'' Čedo: ''Jasenovac... kmeee...'', ''Nož, žica, Srebrenica'', ''Ratko Mladić'', ''Srpska Bosna, poturice mrš u Tursku'' Ujo: ''Blajburg, Vukovar.... kmeee...'', ''Jasenovac i Gradiška stara'', ''Hrvatska Republika Herceg Bosna''...