Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOGLI SU TAKOZVANI NOVIINARI USLIKATI I ZGRADU NOVE AMBASADE, A NE NJUSKE POSRANIH POLITICARA. OVAKO ISTO OTVARAJU AUTOCESTE, ONO MALO KILOMETARA I TAKOZVANI NOVINARI NE SLIKAJU AUTOCESTE, NEGO POGANE NJUSKE POLITICARA.
Vidi ove klosarke i Zagreba ono aristokratski izgled i ovog naseg vrhovca, seljacki rumeni izgled? Bas me zanima sta joj se mota po glavi kad razgovara s njim?
Bacanje para Lijep pozdrav iz Krajine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi ove ambasadorice BiH u Hrvatskoj Renate Paskalj. Zgodna je Renata, sto jest jest. A i ima stila. Dugo vremena je Renata bila desna ruka Borjane Kristo pa Dragana Covica. Coviceva zena i Borjana Kristo ljubomorne na Renatu.
Kako Crnadak potrefi vrpcu😂
Čemu ambasada uopšte u Hrvatskoj kada više od pola stanovništva BiH ima putovnice, druga polovina odlazi ili namjerava otići iz BiH, ali sigurno neće odabrati Hrvatsku iz koje bježe i njeno stanovništvo. Ali treba negdje uhljebiti političke kadrove.
A gdje je ambasador? 😱🤕😜
Ambasadorica http://www.slobodnadalmacija.hr/stil/moda/clanak/id/516132/veleposlanica-bih-i-danas-zablistala-stylingom-kao-britanska-lady-docekala-je-papu-kao-hollywoodska-diva-otvaranje-novog-ureda-u-zagrebu
Alaj ga ova ministrica gleda ko vanzemaljca Tako svaki put jer ne smatraju nas ozbiljnim....
zna li neko koliko je dugo ovaj naš agilni ministar odsutan iz BiH , meni se čini da je ovdje bio zadnji put za referendum o 9.januaru
Je l sigurno da nisu otvorili ambasadu eresa, imajuci u vidu da sa njima sklapaju ugovore?
ministar okom ambasadori skokom
S obzirom na posljednja desavanja mogli su komotno otvoriti ambasadu republike shumske...
Crnadak ima veceras da navija za komsije i da gleda kako Hrvati deru Grka kao cetnike u oluji.
Treba je u tursku preselit
Treba je u tursku preselit
SAMO NAPRIJED BIH
Ovo ce uskoro biti zgrada republike srpske jeli Hrvatska je priznala RS kao drzavu potpisavsi sa njima medzunarodni ugovor.