Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve vucibatine sve dolaze u bosnu ... bože dragi ...
"Da li je Wigemark mučio nesretne životinje, prije nego ih je zaledio, ili činio još gnusnija nedjela, sada možemo samo da pretpostavljamo, ali činjenica je da bi švedske vlasti trebale ozbiljno da se pozabave navikama svog diplomate", napisao je Vasković.
@Ramovich a kakve su tek na vlasti, sunce ti kalajisano .
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kad incko ode naci ce pakete ksanaksa lexaurina i apaurina kojim je lijecio zabrinutost
i ove spodobe nas nečemu uče..bolje da nas i nema kad smo na ovo spali
Doduse i Italijani jedu macke...i zabe.
𝕊𝕚𝕟𝕥𝕖𝕝𝕒𝕟, 𝕟𝕒𝕛 𝕓𝕠𝕝𝕛𝕒 𝕕𝕣𝕠𝕘𝕒!
@WhiskeyTangoFoxtrot valjda najjeftinija...i sav se uljpis...
🐊♥ Dί𝔳ι Vαo 𝔹a𝓾 𝓜𝕒ᵘ 😈💘
Jedna se zvala Bosna a druga Hercegovina...
Posve je sigurno je jos gnusnija djela cinio, vidi mu se po desnom uhu i po razdeljku da je takav tip. Garant je rahmetli macke cerecio kao ove slusalice.
ko ovo pise, oca'm.
Kad procitas daje vjest od Slobodana Vaskovica sve je jasno 😃😃😃😃
Dragi naš bakir.
Nadene samo dvi macke,sad je veliko pitanje koliko je maci pojeo za vreme svog mandata
Pripremao ih za prepariranje
Psihopateeeeee
Ako je to tacno ovo djubre bolesno treba da odgovara.Nisam sigurna ali mislim da svedski zakon ne valja za zivotinje.Fuj poganih ljudi.
Ove nase politicke macke su nas zaledili zadnjih 25 godina
Nista je to sta nasi ljudi rade zivotinjama, kao sto je bacanje macica u vodu, paljenje pasa po ulici, djeca im oci vade itd itd. A da ne pricam sta smo radili jedni drugima prije par decenija a ima nas izgleda sto bi rado opet isto to radili. Zato nemamo pravo nista njemu prigovarati, prvo sebe treba dovesti u redu!