Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako se to radi u BiH....mogli bi i kinezi sta naucit od ovih nasih "direktora i diplomata"....ma nek je guzica puta vidjela a sto nisu nista potpisali i doprinijeli nema to veze......jesu li i porodice vodili....
Pozitivno je da smo preuzeli stvari u svoje ruke i sto se tice neba!!!
Rubrika, ako hoceš povjeruj
Zahvalite SDPu na avionima! Zadnje riječi Zlaje pred predizbornu šutnju.
Damir uradi lavovski posao i ovako se ponasaju prema najvecem projktu ikada u BiH svaka cast zaista
Neće odgoditi sajam zbog preuzimanja "neba", a sajam ako propuste (sjedenje u ugodnim stolicama, zurenje u prazno, a najvažnije jedan fin odmor u dalekoj Kini) može nastati velikaaaa šteta po naš avio saobraćaj i naše "nebo".
Mozda ih je Susic Co poslala da spijuniraju talente?!Pahpe=teleca ebola!