Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I srebrenica je cekala i nadala se brzom odgovoru.. Bosnjaci uzdajte se..kako se kaze use i u svoje kljuse Od ovih bjelosvjetskih manekena nema nista
moze, kamenom da skidamo migove!
Pogledaj ti samo to, pa ovi manjinci sa svim oblastima vladaju? Pa Fahro i Bakire, magarci, jeste vi bar nesto od ministarstava dobili ili ste sve prepustili apartheid manjincima?
brzo mudo marjanovo.. i okle austija u nejtou?
Je li Dodik ovo odobreno? Mozda neki brzi referendum? Ako se opozicija slozi 😂
A vodje ove operacije Brzi odgovor sve srbi iz RS-a
Naši graničari ko da idu na stočnu pijacu 🤣🤣🤣🤣🤣 Samo da nebudu pitali ove došljake “imaš 20 marki”
Uhljebi sve!
Generalmajor im obucen kao sumar. sirotiljo svabska
Gospodo vojnici, pozdrav domovini!!!
Koliko god se odredjeni protivili, NATO vec odavno je uveliko prisutan u cijeloj BiH i smatraju nas teritorijom te alijanse.
Ne mogu da se odlucim ko je za stabilniju BIH il mektic il pendes il stranci
Kradljivica benzina i kerozina kakav kuurac ministar