Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reporterka, nemoj mene da zaboraviš molim te.
Muha, nemoj da pojedeš sve, ostavi nešto i za mene.
Pauk, tvoja molitva koju upućuješ vjetru je beskorisna, jer ja sam se zavukla (ukopala) malo dublje u fekaliju, pa sad mogu bez brige da jedem :)
Uh vjetre, molim te da duvaš malo preciznije, da tu muhu odneseš sa njene omiljene hrane, i da mi je pošalješ u moju mrežu.
vanredna sjednica sa temom "za koga sad navijati?" kako su srbija i grcka jos samo teoretski u utrci za svjetsko prvenstvo u brazilu, vlada rs se suocava sa problemom za koga navijati u ostatku kvalifikacija i u brazilu. glavni kriterij za izbor je pravoslavlje. iz pouzdanih izvora saznajemo da su najvece sanse da to bude reprezentacija rusije, koja se odlicno drzi u kvalifikacijama.
Halo "Strah" i "Užas" vi pojma nemate o životu, ja sam veliki humanista koji samo gaji ogromnu božansku ljubav prema narodnim masama.
Možda"Veliki Vođa" više voliš kartice (debitne, kreditne i ostale) ?
Zaista "Veliki Vođa" kada je riječ o novcu, jel mnogo voliš keš (gotovinu) ?
Ja SVOJIM očima gledam u hranu koju jedem, te SVOJIM rukama stavljam hranu u svoja usta, i SVOJIM zubima žvačem ono šta jedem. Prljave poslove odrađujem TUĐIM rukama i TUĐIM nogama. Važno je posjedovati mnogo privatnih skupocjenih nekretnina na teritorijama mnogih država, i ako mene, moju biološku porodicu i moju političku partiju neko prozove zbog luksuza i porijekla imovine, ja imam moju privatnu miliciju i tjelohranitelje (imam brutalnu fizičku silu) pa neka me uhapse ako smiju :)