Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsit ce ga nakon osam dana tacnije ponedeljak. Toliko im je dovoljno da odrade zamisljeni scenarijo... lupajte minuse samo dodjite na ovaj komentar u ponedeljak ujutru i lupite onda glavom o zid i malo se zamislite gdje zivite i u kakvom kinu od drzave..
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1606907459383774&id=196954460379088 hahaha ludooo 😆
jesi ti hodza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uvezo se coek ko Cosa Nostra
@LjepiHuso ne sfatam te
@DedjaI pretpostavljam da je zbog toga tebi idol. Jadno je kome se ljudi ovdje dive, ubicama, pljačkašima, silovateljima i ratnim zločincima. Pa ova zemlja i treba da propadne.
Jedino rjesenje u ovakvoj situaciji je metak. I jeftino i efikasno. Neke "zivotinje" nisu ni za zatvora.
U po Sarajeva coek pobjegne iz zatvora..he ko nam vodi ovu policiju i ostale budzetske parazite...
Jedna stvar je uhapsiti nekoga, a sasvim druga stvar sačuvati zatvorenika. Tužno što tzv. sigurnost države nema pojma o ovoj drugoj stvari. Tuga, čemer i jad.
Da ja vama nesto kazem al razmislite prije nego minus stavite. Ovako svi se hapse lafo pomagaci itd. Al on ne zar to ne govori da je ovo mozda namjesteno uz dogovor mi tebi odredjenje pogodnosti, ti nama svu ovu predstavu u cilju cistke tj otkaza ovim radnicima radi necijih interesa.. malo medijskog cirkusa, na kraju te uhvatimo i oslobodimo za par godina. Ti valjao nama mi valjali tebi koletarna steta sporedne licnosti. Razmislite malo kliksovici sta se servira a sta vidite svojim ocima..
Vokabukar ti se slaze sa facom, tj ide prdez uz dupe
zurio covjek na more...da ga posljednja zraka sunca ogrije...a i povoljnije su cijene u septembru!
znaci neko je progovorio
Bože koliko kriminalac ima prijatelja ! Kad bih ja imao ovoliko iskrenih prijatelja bio bih najsretniji ćovjek ! Ako u ovoj državi nisu sretni samo hođe popovi i lopovi hjebite me ! MAda ne znam baš da među njima ima neke razlike jer im je svima ono šta se kaže sa ovakvom državom a bogami i opozicijom UPALA SJEKIRA U MED !
BIO SAM U VISOKOOOM😂😂😂
Heheee jest ih lola karrno vec 9 komada. Valja to ponovo SDA zaposlit
Sve sto radite mi lici na onu davnu uzrecicu PISI KUCI PO ODIJELO.Ja licno te ljude puno krivio nebih koliko krivim sistem koji je dozvolio da ovi labilniji mentaliteti mogu da rade u ovakvim ustanovama a i da ovakvi alkaponci nisu pod 24 satnim video nadzorom
doce i on na red kao Sanjo samo ih hapsite
Soli na rep...
hahah organizacija bolja od SFFa
NISTE KARADZICA OVOLIKO TRAZILI