Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise zgrada kod mene ima stanovnika neg Visegrad. Cesta, dva marketa i skola et zaseoka...
U Višegradu su ostali samo ratni zločinci i sa njima Emir Kusturica
Ima li semafor? 😛
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Godina 2022 a ovi jos i dalje u 1387 i cekaju masakr na Kosovu Polju...Majko mila sa kim mi pokusavamo suzivot graditi....
1750 djeljenja ove vijesti, mashala, uspijeh za autora teksta...
Zaostala genocidna stoka, sve nikad u EU a sav im novac upravo stize iz EU, niko nece u rusiju vec u EU. Kad im i EU sad zavrne pipu, ima da lizu kontejnere svi.
😂😂😂 a sjede u njemackoj kod turcina rumuna ili italijana na kafi !! nema vece stoke od srba u evropi
Z kao Zaostali.
Šta kaže Dodik o ovoj neutralnosti?
Ahmet sila.
Zna se da ovo može nacrtati samo primitivan, najčešće iz ruralne sredine, koji sjede pred lokalnim granapom i piju, nikako progresivni i kulturni građani RS a ili grafite po Srbiji. To su tkzv navijači, a ustvari besposlena ološ
ima li empatije prema zrtvama
stvarno su vnago
A gdje ce drugo nici neg u vukojebini
Haj bar je ovo z slovo zelene boje, ne mogu oni bez zelene
Samo neuk, nezaposlen i gnjevan debil ima vremena šarat po ulicama svoja tupava politička opredjeljenja. Ovo je na nivou tinejdžera koji crta kukasti križ na teci iz matematike. Nažalost ovi ljudi sebe nazivaju odraslim osobama.
Oni i dalje kontaju da su braca
Samo sankcionirati gradonačelnika. Dobro je ovo zbog Evrope da vide skim imaju posla i koje je to zlo