Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fol maske u školi, a parkovi krcati od djece
Djeco, sretno!
koja tiranija nad djecom, koliko ste se prepali za svoje stare usrane guzice da dopuštate da vam od djece prave debile, a nije vam smetalo kada su jadna djeca cijeli rat pod granatama išla u školu! Fuj! debilizam
@gooUser1580508174 kad je Černobil bio, išlo se normalno u školu..
Najbolje je da djeca nemaju časove ,neka igraju aberečke 😂Teško će biti kako god...
Sretno i budite pametniji od svojih roditelja.
Zdravstveni radnici i policija u doba korone i kojekakvih policijskih casova i maltretiranja naroda i nisu vala nikad manje posla imali,svako zna svako je vidio,pa im aplaudirajte u osam sati opet...
Poželim djeci sreću, a neki mi dislajkuju to! Koji moroni da tako nešto urade!
Sve je ovo onako na pamet i eksperimentalno ovi iz ministarstva nemaju ni viziju ni strategiju šta i kako dalje. Uopšte nije uzeto u razmatranje da je mnogo roditelja ostalo bez posla, da mnogi nemaju i ne mogu sebi i svojoj djeci priuštiti opremu potrebnu za praćenje online nastave.
Gledam na N1 pedagogica jedne škole na Dobrinji daje interviju o novim pravilima i zaštiti ,a ista drži masku u rukama,a novinarka uredno ima masku na nosu i ustima.
Kakav teror nad djecom nedaj Bože,... pa trebamo svi bojkotovati usrane kineske proizvode smrdljive jer su gamad i stoka od naroda i odvratni i prljavi i jedu skoro sami sebe jer nemaju mozga pa evo sta donesu na svijet majku im je bem,... stoka odvratna ,... hebo im šišmiš mamu bolesnu ako je od šišmiša ako nije onda je laboratorija , hebala im laboratorija majku majkinu,...
Jadna djeca!!..ionako ništa nemaju u ovoj piš...voj državi pa ih treba dodatno maltretirati!!
Fazon škole nije samo da se pređe gradivo, i da se to nauci sve, i zaboravi kroz tri mjeseca dosta toga... Bitno je druženje, da djeca postanu komunikativna i da se znaju ponašati u društvu. Online nastava je čisti idiotizam.
@armin1921 Bravo,, Nekada se to zvalo obrazovno vaspitna ustanova,, a danas je to radno mjesto za uhljebit
@armin1921 u ovakvoj situaciji i nije idiotizam
Joj vidi mamica
Ja sto ljudi sami od sebe i svoje djece prave jad i cirkus
Najveći izazov u našim školama je taj što nam djeca izlaze bez osnovog znanja i poptuno nespremni za samostalno razmišljanje i studiranje. Korona je sitnica.
cas 30 minuta ? odron
Deci maske natakli. Zlocinci.