{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Upravi za indirektno oporezivanje 63 osobe zaposlene bez konkursa

2.12.2015. u 08:02
183
62
U Upravi za indirektno oporezivanje 63 osobe zaposlene bez konkursa
183
U periodu od 1. novembra 2014. godine pa do 18. novembra 2015. godine u Upravi za indirektno oporezivanje bez raspisivanja konkursa zaposlene su 63 osobe.
Radnici su najviše zapošljavani u Regionalnom uredu Uprave za indirektno oporezivanje u Tuzli i to njih ukupno 23.

Od toga su 22 osobe zaposlene na osnovu ugovora o radu na određeno vrijeme, dok je jedna osoba zaposlena po rješenju Agencija za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije.

Odmah nakon Tuzle slijedi Regionalni ured u Banjoj Luci gdje je u periodu od godinu dana bez raspisivanja konkursa zaposleno 13 osoba na osnovu ugovora o radu na određeno vrijeme.

Ukupno 11 osoba zaposleno je u Regionalnom uredu u Mostaru, od čega 10 na osnovu ugovora o radu na određene vrijeme, a jedan državni službenik je vraćen nakon isteka neplaćenog odsustva.

U Centralnom uredu Uprave za indirektno oporezivanje za dvanaest mjeseci bez raspisivanja konkursa zaposleno je devet osoba, i to sedam na osnovu ugovora o radu na određeno vrijeme i dvije osobe po rješenju Agencije za državnu službu BiH o eksternom premještaju državnog službenika iz druge institucije.

Najmanji broj osoba bez konkursne procedure zaposlio je Regionalni ured u Sarajevu. U ovom Uredu zaposleno je ukupno sedam osoba i to jedna osoba na osnovu ugovora o radu na određeno vrijeme na osnovu saglasnosti Agencije za državnu službu BiH i šest osoba na osnovu ugovora o radu na određeno vrijeme.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: