Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbo majku ovo sve ludo...kocka na marijin dvoru a u centru baš čaršije betonske pločice.
Neka oni sto su izvodili radove na Kovacima gledaju i uce kako se postavljaju kocke
@Visko pa cekaj malo. Ja koliko vidim, i ovi betobom zaljevaju prostor izmedju kocki???? Ili samo vodu sipaju. Hajd mozda ja ne vidim dobro. Kocka se postavlja tako da se na kraju sitna frakcija prevuce preko kocke kako bi se supljine ispunile istom, a ne da se zaljeva betonom. Opet kazem, jedino ako ne vidim dobro. Pozz
Divne vijesti, projekti se nizu jedan iza drugog.
Svaka cast, jako brz zavrsetak radova. Ulica u samom centru grada, oduvijek bila kocka i drago mi je sto je kocka i dalje ostala.
Obnova ove ulice ce obradovati sve gradjane,prvenstveno one koji ovdje zive,a i uljepsati grad sa svojim autenticnim izgledom koji je ovoj ulici vracen.
Izgleda odlicno,drago mi je da je uspjesno sanirana i da se postepeno obnavljaju sve vaznije ulice,pogotovo one koje su frekventne.
Koliko vidim kontinuirano se radi i ulazu znacajna sredstva u obnovu ulica u centru grada.Svaka cast!
Sve pohvale,ovo je ogroman posao kojim ce se popraviti kvalitet saobracaja ovog dijela,a i stanarima ce mnogo znaciti.
Drago mi je da se detaljno radilo na obnovi i da je zadrzala svoj prvobitni izgled.
Al bas svi primjete da se Centar gradi i da se radi, samo zatupljenim glavama sve smeta, jer ocito na selu nisu navikli na razvoj infrastrukture.
Da to je nas Centar, sve se radi u dobrobit gradjana, ova rekonstrukcija lijepi izleda, bas kao novo staro ruho...svaka cast.
Centar Sarajeva sada nakon samo 3 godine mandata nacelnika Nedzada Ajnadzica poprimio je i oblike i obrise centra jednog grada.Cestitke i budite jos bolji,ima nas koji pratimo vas rad,trud i zalaganje.Vi ne spavate nocima da biste sve ove poslove zapoceli i doveli do kraja.Bravo!
Meni je jako drago vidjeti da se saniraju,rekonstruisu i uljepsavaju dijelovi grada koji nisu bili taknuti proteklih godina niti je iko planirao da im posveti paznju.Opcina Centar zna prepoznati i oslusnuti potrebe i zahtjeve svojih gradana te im posvetiti paznju i uraditi nesto samo za njih.Kocka se vraca i uklapa jedna po jedna i to je za svaku pohvalu.
Odmah se neki gadovi docepali da komentarisu negativno valjda im krivo sto se svi projekti dobro zavrsavaju, nacelniku svaka cast na radu i trudu.
Zna se ko podrzava sve projekte to je Opcina Centar, svaka cast na tome.
Svaka cast, odlicno odradjen posao.
Ovako se radi i gradi dok drugi laju!Pohvale nadleznim iz opcine koji su istrajali u projektu,i dali gradjanima ulicu kakvu zasluzuju👌