Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova bolnica izgleda iznutra kao da je 1945 godina.
"tzv. mašado (machado) tehnika koja se zasniva na anatomskom pristupu i izolovanju glavnih i sekundarnih glisonovih pedikla." Sta rece Bog te pomogo :)))
Doktori/Hirurzi na KCUS su veoma kvalitetni i sposobni te su malo placeni u odnosu na politicare koji ubijaju ljude dok ih ovi ozivljavaju. Ovo ne mislim i na doktore i pratece osoblje po Domovima zdravlja koji su sve samo ne doktori.
"ne zahtijeva primarna okluziju hepatoduodenalnog ligamenta, što znači da 'ne pati' cijela jetra. To se zove 'inflow' kontrola. Ranije se u ovakvim slučajevima 'klemovao' hepatoduodenalni ligament"-ahaa, pa sad je meni jasno