Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pacijenti pacijenta.
Sad mu crna braca muslimani razvaljuju pakas sa belegijama od 30 cenata.
Zamisli da djeca u njemackoj uce kako je hitler bio slikar I umjetnik. Da se rasplaces citajuci biografiju. Upravo na ovakav način se vrsi ispiranje mozgova, stvaranje pogresne slike a za 50-100 godina dobijes generacije koje ce poginuti za lik I djelo navedenih zlocinaca.
Pa tako uce svoj podmladak da u lazima zive i da su oni sve a drugi krivi
Ovog što je opisao ovako Karađića treba objesiti za prvu banderu
A gdje vam je pjesnik i psihijatar? I zašto?
Bolesnici
…sjecam se ko juce da je bilo,kad su Cica Drazu i njegove hrabre cetnike,opkolili Nijemci na Sutjesci 1943’ A on se hrabro,probio iz obruca,zajedno sa prvom i drugom proleterskom brigadom.
Pisca knjige treba u zatvor kod karadžića pa nek njemu prica historiju
Iz ovih udžbenika je učio gradonačelnik Banja luke.
E moj Dobrica šta uradi ovima tvojima bajkama o veličanju laži. Pa zar ljudi mogu stvarno misliti da je laž nekome dobro donijela. To je propast prije ili kasnije...
Haiku
Koja pogan. Srpski Kasapin pjesnik. Kakva lakrdija od predstavnika naroda. Srpski narod mora odbaciti ovu harangu od njihovih oredstavnika.
Sa ordinacijom u haškoj ćeliji. Jel i to stoji?
Ima danas internet, milion nacina da se sazna istina tako da ko hoce da zna znati ce
U udjbenicima Herceg-Bosne,Max Luburic je opisan kao zanosni romanticar.
…jesu dodali jos,da je bio veliki humanitarac i da je iznad svega volio ljude.
Draga djeco, nek vam je Bog na pomoci.