Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam jugonostalgicar...ali da je one stare, titine milicije - ne bi se ovo sranje nikada desilo.
@IskraBug Ne znam sad baš. Fino bi ih zamolili (palicom) da se vrste kući.
Inzko izrazio zabrinutost
@Nicaze90 barem je zabrinut. Naši političari osim u unsko danskom kantonu nisu uopće.
John Locke otac liberalizma, Thomas Hobbs: Levijatan, Očevi osnivači SAD: tolerancija, ljudska prava, prava manjina , sloboda i ekonomski prosperitet =Life, Liberty and Pursuit of Happiness, Protestanti su uredili moderni svijet dok se tvoja pedokatolička bagra bavi gluparijama koliko anđela može plesati na vrhu igle, je li Zemlja je ravna i pali vještice jer jedu malu djecu.
@Hogar Još nešto ujkane 38,7% je katolika u Kanadi.
Nema to veze sa slabom zaštitom granice nego s dogovorom i planom Mileta goveda i Vučića da nama naprave haps.
Da je nass drzava pametna ne bi dozvolils sve ovo. Pustaju svakoga u drzavu fol da se pokazu kako smo dobra zemlja. A zanemaruju sto ovi kradu, siluju i napadaju ljude. Tugaaaa
U Njemačkoj se ponovo dogodio brutalan seksualni zločin, počinjen od strane pripadnika migrantske populacije s prostora Bliskog istoka i Afrike – ovoga puta u režiji nigerijskog izbjeglice, koji je u gradu Dessau-Roßlau silovao 9-ogodišnju djevojčicu. NISU ONI ZA EUROPU!!!!!!!!
Perfidna igra srbije i Dodika, i Covica ,preko migranata prikazati bih kao leglo ekstremista
Ovo nisu migranti nego mutanti, za neku godinu eto belaja, svi bjeze 20-40 god ,nigdje staraca djece iznemoglih kako isil izgubi njih a hiljade
@2HrvojeVukcicHrvatin Imam jedno pitanje postoji li i jedna katolička zemlja na svijetu u kojoj bi netko zelio zivjeti ukljucivsi i rvacku? Kako to da je demokracija , tolerancija, ljudska prava, prava manjina , sloboda i ekonomski prosperitet isljkucivo nastao u protestantskom dijelu krscanske evrope Italija, Poljska, Irska , Katar i Španija i Portugal prirodno bogate zemlje su bogatije od Eveopskih Pa svi bjeze u Evropu protestantsku ,samo vi u Hr zelite pravit kraljevstvo nebesko ustaško?
@Hogar Evo ti ja malo katolickih zemalja gdje svi hoce zivjeti-Njemacka (vecinski katolicka i njene najrazvijenije pokr Bayern, baden wirth, , hessen i nord west ), svicarska , kanada, francuska, irska...::Malo obrazovanja ti ne bi falilo!
Na granici zastava republike sumske. Kada ih vec pustaju, neka ih vode u Banja Luku
Samo prate.....to je sve
Sad vidite kako je nama u USK.
Policija kao gospodin Hozanović, od čega živite, pratim situaciju. Zgodno.
Vratiti sve u Srbiju odakle su i došli!
Juce stajalo na Klix da ima soba na iznajmljivanje pa ljudi pozurili da zauzmu.....
Znam licno irakcane koji si 2011 otisli u njemacku o sad imaju njemacke pasoše rekli da su aramejci
@BIH ISTINA ... e čuj lično znaš "iraKčane"...
Sve jadna djeca i zene kako izgleda